Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΔιαψεύδονται οι πληροφορίες για τρομοκρατικό πλήγμα στο Λας Βέγκας

Διαψεύδονται οι πληροφορίες για τρομοκρατικό πλήγμα στο Λας Βέγκας

Οι Αρχές του Λας Βέγκας διέψευσαν την εκδοχή της Las Vegas Sun ότι η ακύρωση των πτήσεων της Air France από το Παρίσι στο Λος Αντζελες μπορεί να έγινε για […]

Οι Αρχές του Λας Βέγκας διέψευσαν την εκδοχή της Las Vegas Sun ότι η ακύρωση των πτήσεων της Air France από το Παρίσι στο Λος Αντζελες μπορεί<...> να έγινε για να αποτραπεί τρομοκρατικό σχέδιο να γίνει επίθεση με χρήση πολιτικών αεροσκαφών στο Λας Βέγκας.

Αξιωματούχοι της κυβέρνησης των ΗΠΑ που δεν κατονομάσθηκαν είχαν δηλώσει στην εφημερίδα Washington Post την Παρασκευή ότι ενδέχεται να απέτρεψαν πλήγμα παρόμοιο με εκείνα της 11ης Σεπτεμβρίου 2001, ακυρώνοντας τις πτήσεις της Air France την Τετάρτη και την Πέμπτη. Οι αξιωματούχοι, οι οποίοι παρέμειναν ανώνυμοι, δήλωσαν πως πίστευαν ότι ο στόχος ήταν το κέντρο της “βιομηχανίας” τυχερών παιγνιδιών των ΗΠΑ, ή κάποια άλλη πόλη στην ίδια νοητή γραμμή. Ομως ο Τοντ Πάλμερ, ειδικός πράκτορας του FBI του γραφείου του Λας Βέγκας, είπε στην Sun ότι “δεν υπήρχαν συγκεκριμένες απειλές σε βάρος του Λας Βέγκας”. Ο διευθυντής του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφαλείας στη Νεβάδα, Τζέρι Μπάσελ, πρόσθεσε ότι το δημοσίευμα της Post περιείχε “εσφαλμένες υποθέσεις”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024