Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΔημιουργήθηκε νέα εταιρία αεροναυπηγικής

Δημιουργήθηκε νέα εταιρία αεροναυπηγικής

Η τρίτη σε μέγεθος εταιρία αεροναυπηγικής στον κόσμο δημιουργήθηκε πρόσφατα μετά από την συγχώνευση τριών εταιριών και συγκεκριμένα της γαλλικής Aerospatiale Matra, της γερμανικής Daimler-Chrysler Aerospace και της ισπανικής Casa, […]

Η τρίτη σε μέγεθος εταιρία αεροναυπηγικής στον κόσμο δημιουργήθηκε πρόσφατα μετά από την συγχώνευση τριών εταιριών και συγκεκριμένα<...> της γαλλικής Aerospatiale Matra, της γερμανικής Daimler-Chrysler Aerospace και της ισπανικής Casa, σύμφωνα με ανακοίνωση του BBC.
Οι τρεις εταιρίες δημιούργησαν την εταιρία ‘γίγαντα’, European Aeronautic Defence and Space Company, EADS, η οποία θα διαθέτει το 80% των μετοχών της Airbus. Η νέα εταιρία θα είναι η μεγαλύτερη εταιρία αεροναυπηγικής στην Ευρώπη και αναμένεται ότι θα δώσει δουλειά σε περίπου 92 χιλιάδες εργάτες. Στην παγκόσμια κατάταξη βρίσκεται στην τρίτη θέση μετά τις Boeing και Lockheed-Martin.
Οι μετοχές της άρχισαν να πωλούνται στο Παρίσι, την Φρανκφούρτη, και την Μαδρίτη προς 19 ευρώ.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024