Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΕγκαίνια στο Terminal 3 του αεροδρομίου Changi από την Singapore Airlines

Εγκαίνια στο Terminal 3 του αεροδρομίου Changi από την Singapore Airlines

Η Singapore Airlines αποτελεί πλέον την πρώτη αεροπορική εταιρία, που χρησιμοποίησε τον Τερματικό Σταθμό 3 (Terminal 3) του αεροδρόμιου Changi της Σιγκαπούρης, ο οποίος τέθηκε σε λειτουργία προχτές, Τετάρτη 9 […]

Η Singapore Airlines αποτελεί πλέον την πρώτη αεροπορική εταιρία, που χρησιμοποίησε τον Τερματικό Σταθμό 3 (Terminal 3) του αεροδρόμιου Changi της Σιγκαπούρης, ο οποίος τέθηκε σε λειτουργία προχτές, Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2008. Οι επιβάτες<...>που αναχωρούν από το αεροδρόμιο Changi θα παρουσιάζονται για έλεγχο εισιτηρίων (check-in) για τις πτήσεις τους στα Terminal 2 και 3 ανάλογα με τον προορισμό στον οποίο ταξιδεύουν. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι επιβάτες από Σιγκαπούρη προς Ελλάδα, καθώς και προς τους περισσότερους προορισμούς της Δυτικής και Κεντρικής Ευρώπης εξυπηρετούνται από το νέο Τερματικό Σταθμό.

Για καλύτερη ενημέρωση των επιβατών όσοι ταξιδεύουν σε πτήσεις που αναχωρούν από τη Σιγκαπούρη θα μπορούν να βρουν το Terminal, στο οποίο θα πρέπει να φτάσουν για έλεγχό των εισιτηρίων τους, τυπωμένο στα ηλεκτρονικά τους εισιτήρια και στις κάρτες επιβίβασης (συμπεριλαμβανομένων και των εισιτηρίων που τυπώθηκαν στο σπίτι πριν την άφιξη στο αεροδρόμιο).

Παράλληλα, πληροφορίες για το terminal στο οποίο θα γίνει η άφιξη θα είναι διαθέσιμες 2 ώρες πριν από την αναμενόμενη άφιξη της πτήσης. Οι επιβάτες θα ενημερώνονται για το terminal στο οποίο θα γίνει η άφιξη μέσω ανακοινώσεων στην πτήση και μέσω videο. Ο έλεγχος των διαβατηρίων και η συλλογή των αποσκευών θα γίνεται στο Terminal στο οποίο θα αφιχθεί η πτήση.

Επιβάτες της Singapore Airlines που συνεχίζουν το ταξίδι τους με πτήση transit που αναχωρεί από το αεροδρόμιο Changi μπορούν να ενημερωθούν για την πτήση τους μέσω των οθονών ενημέρωσης του αεροδρομίου. Πληροφορίες είναι επίσης διαθέσιμες και στα ειδικά γραφεία που βρίσκονται στις περιοχές αναχώρησης πτήσεων transit.

Επιβάτες που πρέπει να συνεχίσουν το ταξίδι τους σε πτήση που αναχωρεί από διαφορετικό Terminal μπορούν να χρησιμοποιήσουν το τραίνο Skytrain, το οποίο συνδέει ταχύτατα και τους τρεις τερματικούς σταθμούς στο αεροδρόμιο Changi.

Ο Αντιπρόεδρος της Singapore Airlines, κ. Yap Kim Wah, δήλωσε σχετικά: «Η προσθήκη του Terminal 3 είναι ένα ακόμα διαμάντι στο στέμμα του αεροδρομίου Changi και παγιώνει τη θέση του ως κορυφαίου διεθνούς κόμβου αερομεταφορών. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που η Singapore Airlines αποτελεί μέρος της ανάπτυξης του αεροδρομίου και είμαστε πεπεισμένοι ότι ο νέος σταθμός θα συμπληρώσει τις λειτουργίες μας στο Terminal 2».

«Οι επιβάτες” πρόσθεσε “θα έχουν πρόσβαση σε δύο Τερματικούς Σταθμούς υψηλού επιπέδου με υπερσύχρονες εγκαταστάσεις, μοντέρνο σχεδιασμό, εξαιρετικές υπηρεσίες και βεβαίως περισσότερες επιλογές. Είναι περιττό να αναφέρουμε ότι νοιώθουμε πολύ μεγάλη τιμή που είμαστε η πρώτη αεροπορική εταιρία που χρησιμοποίησε το Terminal 3».

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024