Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΕπισκέψεις Λιάπη σε Σιγκαπούρη και Πεκίνο

Επισκέψεις Λιάπη σε Σιγκαπούρη και Πεκίνο

Στη Σιγκαπούρη μεταβαίνει σήμερα ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Μιχάλης Λιάπης, προκειμένου να πραγματοποιήσει συνάντηση με τον υπουργό Μεταφορών – Αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών, κ. Lim Raymond για την υλοποίηση της συμφωνίας αεροπορικής σύνδεσης…

Στη Σιγκαπούρη μεταβαίνει σήμερα ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Μιχάλης Λιάπης, προκειμένου να πραγματοποιήσει συνάντηση<...>με τον υπουργό Μεταφορών – Αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών, κ. Lim Raymond για την υλοποίηση της συμφωνίας αεροπορικής σύνδεσης Ελλάδας – Σιγκαπούρης, η οποία υπεγράφη τον Ιούνιο.

Αύριο, Παρασκευή, 1 Σεπτεμβρίου, ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών μεταβαίνει στο Πεκίνο, όπου το Σάββατο θα έχει συνάντηση με τον υπουργό Χερσαίων και Θαλασσίων Μεταφορών, κ. Li Shenglin, σχετικά με την ανάπτυξη των διηπειρωτικών δικτύων μεταφορών.

Στη συνέχεια, την Δευτέρα, 4 Σεπτεμβρίου, ο Έλληνας υπουργός θα έχει συνάντηση με το προεδρείο της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων 2008. Η ελληνική αποστολή θα παρουσιάσει την εμπειρία της χώρας μας από τους Ολυμπιακούς Αγώνες σχετικά με τις αστικές μεταφορές, τη διαχείριση αεροδρομίων και εναέριας κυκλοφορίας, όπως επίσης και την ασφάλεια των κρατικών φορέων κατά τη διάρκεια των Αγώνων.

Τέλος, ο κ. Λιάπης θα συναντηθεί και με τον Κινέζο υπουργό Πολιτικής Αεροπορίας, κ. Yang Yuanyuan, και τον πρόεδρο της Air China, κ. Li Jiaxiang, όπου θα ληφθούν οι αποφάσεις σχετικά με τη δημιουργία απευθείας αεροπορικής σύνδεσης Κίνας – Ελλάδας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024