Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαH Singapore Airlines μειώνει τον επίναυλο καυσίμων
Δεύτερη μείωση από το Σεπτέμβριο του 2008

H Singapore Airlines μειώνει τον επίναυλο καυσίμων

Η Singapore Airlines μειώνει τον επίναυλο καυσίμων σε όλα τα δρομολόγιά της για τους επιβάτες της Διακεκριμένη (Business) και Οικονομικής Θέσης, που θα εκδώσουν τα εισιτήριά τους από την Παρασκευή […]

Η Singapore Airlines μειώνει τον επίναυλο καυσίμων σε όλα τα δρομολόγιά της για τους επιβάτες της Διακεκριμένη (Business) και<...> Οικονομικής Θέσης, που θα εκδώσουν τα εισιτήριά τους από την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2008 και μετά. Πρόκειται για τη δεύτερη μείωση του επίναυλου καυσίμων στην οποία προχωρά η Singapore Airlines από τον Σεπτέμβριο του 2008, η οποία γίνεται συναρτήσει της πτώσης της τιμής των αεροπορικών καυσίμων.

Πέρα από την απόσταση του ταξιδιού, από εδώ και στο εξής τα επίπεδα του επίναυλου καυσίμων θα διαμορφώνονται με γνώμονα και την κατηγορία της Θέσης μέσα στο αεροσκάφος. Με αυτόν τον τρόπο ο καταμερισμός τους κόστους θα είναι πιο δίκαιος, καθώς ο χώρος που καταλαμβάνεται όπως επίσης και το βάρος που μεταφέρεται από τους επιβάτες κάθε κατηγορίας Θέσης είναι διαφορετικό.

Παρά την πρόσφατη μείωση των τιμών των αεροπορικών καυσίμων, η είσπραξη από τον επίναυλο καυσίμων καλύπτει ένα μικρό μέρος του αυξημένου κόστους των αεροπορικών καυσίμων.

Η Singapore Airlines θα συνεχίσει να παρακολουθεί τις τιμές των αεροπορικών καυσίμων καθώς παραμένουν ευμετάβλητες. Κάθε αλλαγή στην εφαρμογή του επίναυλου καυσίμων θα βασίζεται στην κίνηση της τιμής των αεροπορικών καυσίμων.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024