Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαHelios: Στο πλευρό των συγγενών ο Γενικός Εισαγγελέας

Helios: Στο πλευρό των συγγενών ο Γενικός Εισαγγελέας

Να βοηθήσει στις αστικές υποθέσεις, που σχετίζονται με την αεροπορική τραγωδία της Helios Airways στο μέτρο του δυνατού δεσμεύτηκε ο Γενικός Εισαγγελέας, κ. Πέτρος Κληρίδης, στο πλαίσιο συνάντησης, που πραγματοποίησεχτες […]

Να βοηθήσει στις αστικές υποθέσεις, που σχετίζονται με την αεροπορική τραγωδία της Helios Airways στο μέτρο του δυνατού δεσμεύτηκε ο Γενικός Εισαγγελέας, κ. Πέτρος Κληρίδης, στο πλαίσιο συνάντησης, που πραγματοποίησε<...>χτες με τον πρόεδρο της Επιτροπής Συγγενών Θυμάτων του αεροπορικού δυστυχήματος στο Γραμματικό, κ. Νικόλα Γιασουμή, και τον δικηγόρο των συγγενών, κ. Κρις Τριανταφυλλίδη.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Συγγενών Θυμάτων κ. Γιασουμής, αρνήθηκε να δώσει περισσότερες πληροφορίες στους δημοσιογράφους, αναφέροντας πως λεπτομέρειες για την παροχή βοήθειας θα δώσει με δηλώσεις του ο ίδιος ο Γενικός Εισαγγελέας.

Ικανοποίηση για τη δέσμευση του κ. Κληρίδη εξέφρασε με τη σειρά του και ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Νομικών, κ. Ιωνάς Νικολάου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024