Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΝέα υπηρεσία Ιnternet check-in από την Swissport

Νέα υπηρεσία Ιnternet check-in από την Swissport

Δικό της σύστημα ελέγχου εισιτηρίων και αποσκευών ανέπτυξε μέσω διαδικτύου η Swissport, στοχεύοντας με την εφαρμογή της υπηρεσίας `internet check-in` στην καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών που επιλέγουν τις αεροπορικέςεταιρίες–πελάτες της, […]

Δικό της σύστημα ελέγχου εισιτηρίων και αποσκευών ανέπτυξε μέσω διαδικτύου η Swissport, στοχεύοντας με την εφαρμογή της υπηρεσίας `internet check-in` στην καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών που επιλέγουν τις αεροπορικές<...>εταιρίες–πελάτες της, αυτοματοποιώντας τις σχετικές διαδικασίες.

Στόχος της Swissport είναι η διαρκής εισαγωγή νέων καινοτόμων λύσεων, μέσω των διαθέσιμων πρωτοποριακών τεχνολογιών, ώστε η εξυπηρέτηση του επιβάτη να γίνεται όλο και πιο απλή, αλλά και πιο συμφέρουσα οικονομικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ένας σημαντικός αριθμός αεροπορικών εταιριών έχουν ήδη αναπτύξει το δικό τους σύστημα check-in, μέσω διαδικτύου, για τους πελάτες τους. Ωστόσο, εξακολουθούν να υπολείπονται πάρα πολλές εταιρίες, οι οποίες δεν διαθέτουν τη σχετική πλατφόρμα και συνεπώς τους προσφέρεται η δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν τη νέα αυτή υπηρεσία της Swissport.

Βάσει της πλατφόρμας της Swissport, όλοι οι επιβάτες των αεροπορικών εταιριών-πελατών της εταιρίας, μπορούν να χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό check-in και εντός ενός 24ωρου από την προγραμματισμένη αναχώρηση της πτήσης τους, να επιλέγουν τη θέση τους στο αεροσκάφος.

Ήδη, αρκετές αεροπορικές εταιρίες (Air Malta, Croatia Airlines, Edelweiss, JAT, Spanair κτλ) γνωρίζουν τα πλεονεκτήματα αυτής της εφαρμογής και πολλές ακόμη βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις προκειμένου να τη διαθέσουν επίσης στο επιβατικό τους κοινό.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024