Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΝέος Γενικός Οικονομικός Διευθυντής στη Swissport Hellas

Νέος Γενικός Οικονομικός Διευθυντής στη Swissport Hellas

Tη θέση του Γενικού Οικονομικού Διευθυντή και Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρίας Swissport Hellas και Swissport Hellas Cargo ανέλαβε από αρχές του μήναο κ. Στηβ Φρούστης. Ο κ. Φρούστης είναι […]

Tη θέση του Γενικού Οικονομικού Διευθυντή και Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρίας Swissport Hellas και Swissport Hellas Cargo ανέλαβε από αρχές του μήνα<...>ο κ. Στηβ Φρούστης.

Ο κ. Φρούστης είναι κάτοχος πτυχίου ΜΒΑ από το Arizona State University, ΗΠΑ με ειδίκευση στο Χρηματοοικονομικό Τομέα και τη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Με δεκαπενταετή εμπειρία στον Τραπεζικό τομέα, έχει εργαστεί σε καταξιωμένες ξένες και Ελληνικές Τράπεζες, όπως είναι η BNP Paribas στην οποία εργάστηκε σε διάφορες θέσεις ευθύνης από το 1995 ως το 2001 και η Banque Paribas στην οποία εργάστηκε από το 1992 ως το 1995.

Για 5 συνεχή χρόνια, από το 2001 ως το 2006, εργάστηκε στην Omega Bank κατέχοντας τη θέση του Διευθυντή Μεγάλων Επιχειρήσεων, έχοντας υπό την επίβλεψή του τους τομείς Corporate Banking, Ναυτιλίας, Venture Capital και Τιτλοποίησης.

Επιπλέον, λόγω της θέσης που κατείχε στην Omega Bank AE διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της αεροπορικής εταιρείας Hellas Jet, για το χρονικό διάστημα 2003-2004, στην οποία μέτοχος ήταν η Omega Bank.

Από τις θέσεις του Γενικού Οικονομικού Διευθυντή και Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού της Swissport Hellas και Swissport Hellas Cargo, ο κος Φρούστης αναμένεται να συμβάλλει σημαντικά στην πορεία ανάπτυξης και στην πραγμάτωση των στρατηγικών στόχων της εταιρίας.

Σε παγκόσμιο επίπεδο η Swissport δραστηριοποιείται σε 42 χώρες και σε περισσότερα από 180 αεροδρόμια. Η μητρική εταιρία της Swissport, ανήκει στον ισπανικής καταγωγής πολυεθνικό κολοσσό Ferrovial, που δραστηριοποιείται τόσο στον κατασκευαστικό όσο και στον τομέα των υπηρεσιών. Πρόσφατα η Ferrovial μέσω της εξαγοράς της ΒΑΑ (British Airport Authorities), εισήλθε πολύ δυναμικά και στον τομέα λειτουργίας και διαχείρισης μητροπολιτικών αεροδρομίων.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι η Swissport International από το 2001 και για 5 συναπτά έτη κερδίζει τον τίτλο της “Διεθνούς Εταιρείας Επίγειας Εξυπηρέτησης της Χρονιάς – Global Handling Company of the Year” από το Institute of Transport Management.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024