Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΠρέσβης Κων. Δρακάκης: Δεν πρόλαβα να συμβάλω στην έναρξη απευθείας πτήσεων Αθήνας-Σεούλ
Αλλαγή του Έλληνα πρέσβη στην Κορέα

Πρέσβης Κων. Δρακάκης: Δεν πρόλαβα να συμβάλω στην έναρξη απευθείας πτήσεων Αθήνας-Σεούλ

Μετά από 5 χρόνια που κατείχε την θέση του πρέσβη της Ελλάδας στην Κορέα, ο κ. Δρακάκης που αποχωρεί δήλωσε ότι η μόνη του λύπη είναι ότι δεν κατάφερε να συνδέσει αεροπορικά την Κορέα με την Ελλάδα.“Είχαμε την υπόσχεση από την πλευρά της Korean Air ότι θα ξεκινήσουν πτήσεις στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2009. Η απευθείας αεροπορική σύνδεση της Κορέας με την Ελλάδα είανι πολύ σημαντική όχι μόνο για τον τουρισμό…

Μετά από 5 χρόνια που κατείχε την θέση του πρέσβη της Ελλάδας στην Κορέα, ο κ. Δρακάκης που αποχωρεί<...> δήλωσε ότι η μόνη του λύπη είναι ότι δεν κατάφερε να συνδέσει αεροπορικά την Κορέα με την Ελλάδα.“Είχαμε την υπόσχεση από την πλευρά της Korean Air ότι θα ξεκινήσουν πτήσεις στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2009. Η απευθείας αεροπορική σύνδεση της Κορέας με την Ελλάδα είανι πολύ σημαντική όχι μόνο για τον τουρισμό, αλλά και για την ανάπτυξη των επιχειρηματικών σχέσεων, και του εμπορίου. Με δεδομένο ότι η Ελλάδα εισάγει πολλά αγαθά από την Κορέα, ο εισερχόμενος τουρισμός Κορεατών θα μπορούσε να αποτελέσει μια καλή ισορροπία. Σε αυτή την περίπτωση η απευθείας πτήση θα βοηθούσε πάρα πολύ.”, τόνισε στις δηλώσεις του στην Korea Herald, και συνέχισε αναφέροντας ότι η Ελλάδα έχει σπουδαίες αρχαιότητες, και αποτελεί πόλο έλξης 16 εκατ. τουριστών από όλα τα μέρη του κόσμου. Επίσης, ανέφερε ότι η χώρα μας έχει καταπληκτικές παραλίες και πολλές ομορφιές να προσφέρει στον ξένο τουρίστα.

Τέλος, δήλωσε ότι μια απευθείας πτήση θα διαρκούσε 10 ώρες, ενώ με ενδιάμεσο σταθμό το ταξίδι πλησιάζει τις 20 ώρες, κάνοντας το αρκετά δύσκολο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024