Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΡόβλιας: Ανευ ουσίας η τροπολογία για επιβάτες υδροπλάνων
Υπεύθυνος Μεταφορών και Τηλεπικοινωνιών Κ.Σ. ΠΑΣΟΚ

Ρόβλιας: Ανευ ουσίας η τροπολογία για επιβάτες υδροπλάνων

Έντονη κριτική άσκησε στο ΥΜΕ ο υπεύθυνος Μεταφορών και Τηλεπικοινωνιών του Κοινοβουλευτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Ντίνος Ρόβλιας σχετικά με την πρόσφατη τροπολογία για τα υδροπλάνα που κατατέθηκε από το Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνίων…

Έντονη κριτική άσκησε στο ΥΜΕ ο υπεύθυνος Μεταφορών και Τηλεπικοινωνιών του Κοινοβουλευτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Ντίνος Ρόβλιας σχετικά με την πρόσφατη τροπολογία για τα υδροπλάνα που<...> κατατέθηκε από το Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνίων.

Συγκεκριμένα ο κ. Ρόβλιας δήλωσε, «Το δήθεν ενδιαφέρον του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών για τους πολίτες, οι οποίοι χρησιμοποιούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, αποδεικνύεται από την τροπολογία που κατατέθηκε προχθές και προβλέπει την έκδοση Προεδρικού Διατάγματος για τα δικαιώματα όσων ταξιδεύουν με υδροπλάνα. Δύο μήνες μετά τα θριαμβευτικά «υδροπλανικά» εγκαίνια από τον κ. Λιάπη και μια εβδομάδα μετά την απροειδοποίητη διακοπή των πτήσεων των υδροπλάνων στα νησιά του Αιγαίου, θυμήθηκαν και τους επιβάτες».

«Βεβαίως το Προεδρικό Διάταγμα, που προβλέπει η τροπολογία, θα εκδοθεί μετά από πολλούς μήνες, όταν μια άλλη κυβέρνηση θα έχει εκλεγεί», πρόσθεσε ο κ. Ρόβλιας τονίζοντας «Αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα για την κυβέρνηση Καραμανλή και τους υπουργούς της. Ο σκοπός ήταν ένας: η προσωπική τηλεοπτική προβολή του κ. Λιάπη, μέσω των εγκαινίων και της εικονικής πραγματικότητας. Η ουσιαστική μέριμνα για τους επιβάτες, ο σωστός προγραμματισμός και η σοβαρή δουλειά, είναι προφανές ότι δεν ανήκουν στη σφαίρα ευθύνης του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών».

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024