Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΡόβλιας: Ο κ. Λιάπης εξακουλουθεί να μην απαντά για τις Ολυμπιακές Αερογραμμές
Υπεύθυνος Μεταφορών και Τηλεπικοινωνιών Κ.Σ. ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Ρόβλιας: Ο κ. Λιάπης εξακουλουθεί να μην απαντά για τις Ολυμπιακές Αερογραμμές

Προσωπική επίθεση στον υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Μιχάλη Λιάπη, άσκησε για ακόμη μια φορά ο υπεύθυνος Μεταφορών και Τηλεπικοινωνιών του Κοινοβουλευτικού Συμβουλίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ., κ. Ντίνος Ρόβλιας, για το θέμα λειτουργίας των Ολυμπιακών Αερογραμμών, με αφορμή τις τελευταίες ακυρώσεις πτήσεων…

Προσωπική επίθεση στον υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Μιχάλη Λιάπη, άσκησε για ακόμη μια φορά ο υπεύθυνος Μεταφορών και Τηλεπικοινωνιών του Κοινοβουλευτικού Συμβουλίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ., κ. Ντίνος Ρόβλιας, για το θέμα<...>λειτουργίας των Ολυμπιακών Αερογραμμών, με αφορμή τις τελευταίες ακυρώσεις πτήσεων.

“Ο κ. Λιάπης εξακολουθεί να μην απαντά, να μην εγγυάται και να μην δεσμεύεται για την ποιότητα και την ασφάλεια των δεκάδων αεροσκαφών αγνώστων εταιριών, που νοικιάζουν οι Ολυμπιακές Αερογραμμές, ως προς την ανταπόκριση αυτών, στις αντίστοιχες υψηλές προδιαγραφές συντήρησης και ασφάλειας των αεροσκαφών των Ολυμπιακών Αερογραμμών”. Ανέφερε σε δηλώσεις του ο υπεύθυνος Μεταφορών και Τηλεπικοινωνιών του Κοινοβουλευτικού Συμβουλίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ., σχολιάζοντας την απουσία του υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών από τη Βουλή.

“Ο κ. Λιάπης εξακολουθεί να μην απαντά για την πλήρη αποδιάρθρωση των Ολυμπιακών Αερογραμμών και για τις δεκάδες αδικαιολόγητες ακυρώσεις πτήσεων καθημερινά. Ο κ. Λιάπης φροντίζει μόνον για την προεκλογική εικόνα του, επιμελούμενος συνεχώς φιέστες και εικονικές πραγματικότητες, αλλά δραπετεύει όσο μπορεί από τη σκληρή πραγματικότητα και τα αδιέξοδα του Υπουργείου του, για τα οποία ευθύνεται” συμπλήρωσε ο κ. Ρόβλιας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024