Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαSingapore Airlines: Νέο website για τον εορτασμό της επετείου 60 χρόνων

Singapore Airlines: Νέο website για τον εορτασμό της επετείου 60 χρόνων

Με τη δημιουργία μιας ιστοσελίδας γιόρτασε τα 60 χρόνια παρουσίας της η αεροπορική εταιρία Singapore Airlines. Στην ιστοσελίδα (singaporeair.com/60years) εκτός του ότι γίνεται μια αναδρομή στην ιστορία της πορείας της […]

Με τη δημιουργία μιας ιστοσελίδας γιόρτασε τα 60 χρόνια παρουσίας της η αεροπορική εταιρία Singapore Airlines. Στην ιστοσελίδα (singaporeair.com/60years) εκτός του ότι γίνεται μια αναδρομή στην ιστορία της πορείας της εταιρίας από την ίδρυση<...>της ως Malayan Airways Limited την 1η Μάιου το 1947, υπάρχουν επίσης αλληλεπιδραστικά παιχνίδια και δραστηριότητες με ελκυστικά βραβεία για τους συμμετέχοντες.

Ακόμη, στην ιστοσελίδα για την επέτειο των 60 χρόνων, οι επιβάτες μπορούν να μοιραστούν τις εμπειρίες και φωτογραφίες τους από ταξίδια με την Singapore Airlines. Οι ιστορίες και οι φωτογραφίες μπορούν να μεταφερθούν (upload) στο Singapore Airlines Travellers’ Tree. Ειδικότερα, οι επιβάτες μπορούν να αποστείλουν τις εμπειρίες τους με τη Singapore Airlines σε πέντε διαφορετικές κατηγορίες – χιουμοριστικές, συγκινητικές, εμπνευσμένες, περιπετειώδεις ή απολαυστικές. Οι συμμετέχοντες με την καλύτερη ιστορία σε κάθε κατηγορία θα κερδίσουν δύο εισιτήρια με επιστροφή στην οικονομική θέση σε όποιον προορισμό του δικτύου δρομολογίων της Singapore Airlines επιθυμούν.

Τέλος, οι επισκέπτες στην ιστοσελίδα μπορούν να συμμετάσχουν στο παιχνίδι “Match In Time” «ταιριάζοντας» σωστά φωτογραφίες της Singapore Airlines με τη δεκαετία στην οποία τραβήχτηκαν. Κάθε άτομο που συμπληρώνει όλες τις απαντήσει σωστά θα μπορεί να λάβει μέρος στην μεγάλη κλήρωση για να κερδίσει ένα εισιτήριο με επιστροφή στην οικονομική Θέση σε οποιοδήποτε προορισμό του δικτύου δρομολογίων της Singapore Airlines. Στην κλήρωση θα προσφερθούν 25 εισιτήρια.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024