Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΣτη Swissport και φέτος το «Διεθνές Βραβείο Εξυπηρέτησης Αεροδρομίων 2007»

Στη Swissport και φέτος το «Διεθνές Βραβείο Εξυπηρέτησης Αεροδρομίων 2007»

Με το «Διεθνές Βραβείο Εξυπηρέτησης Αεροδρομίων 2007» – «Global Aviation Ground Services Company 2007» από το Institute for Transport Management (ΙΤΜ Aviation Awards) τιμήθηκε για 7η συνεχή χρονιά η Swissport […]

Με το «Διεθνές Βραβείο Εξυπηρέτησης Αεροδρομίων 2007» – «Global Aviation Ground Services Company 2007» από το Institute for Transport Management (ΙΤΜ Aviation Awards) τιμήθηκε για 7η συνεχή χρονιά η Swissport International. Η διάκριση αυτή<...>τεκμηριώνει για άλλη μια φορά ότι η Swissport έχει εξασφαλίσει κυρίαρχη θέση και αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους και πιο σημαντικούς φορείς παροχής υπηρεσιών στη διεθνή αεροπορική βιομηχανία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, εκτός από τα πολυάριθμα καινοτόμα προϊόντα και τη συνεχή αναβάθμιση των διαδικασιών (επιλογή web-check-in και and self-check-in), η Swissport έχει επεκτείνει σταθερά το δίκτυό της σε παγκόσμιο επίπεδο. Έντεκα νέοι προορισμοί – Κίεβο, Νάγκουα, Τόκιο, Οζάκα, Φουκουόκα, Μαδρίτη, Αλικάντε, Almeria, Murcia, Jerez και Arrecife – έχουν προστεθεί μόνο στους τελευταίους ένδεκα μήνες, ενώ και η Σόφια θα προσχωρήσει στο δίκτυο της Swissport στις επόμενες ημέρες.

Ένα επιτυχές 2006 και ένα ελπιδοφόρο πρώτο τρίμηνο του 2007

Η IATA, ο συνεργαζόμενος συντονιστικός φορέας της εταιρίας, εκτιμά ότι o αριθμός των επιβατών και οι όγκοι φορτίου σημείωσαν αύξηση της τάξης του 6,7% και 4,8% αντιστοίχως, για το 2006, ενώ τα λειτουργικά έσοδα της Swissport βελτιώθηκαν εντυπωσιακά σε ποσοστό 14%, σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος. Όλες οι επιχειρησιακές μονάδες και οι γεωγραφικές περιοχές συνέβαλαν σε αυτήν την αύξηση των εσόδων. Το γεγονός ότι όλα τα παραπάνω επιτεύχθηκαν σε ένα τόσο ανταγωνιστικό περιβάλλον αποτελεί μια σαφή επιβεβαίωση της επιτυχημένης θέσης της Swissport, ως ηγετική δύναμη, και της ικανότητά της να παρέχει στους πελάτες της ανταγωνιστικές και καινοτόμες λύσεις επίγειων υπηρεσιών.

Η Swissport ανακοινώνει εξίσου θετικά αποτελέσματα για το πρώτο τρίμηνο του 2007: Τα λειτουργικά έσοδα υπερέβησαν τα αντίστοιχα της ίδιας περιόδου πέρυσι, σε ποσοστό 10%, αρκετά παραπάνω από το γενικό μέσο όρο της βιομηχανίας. Αυτά τα ενθαρρυντικά στοιχεία, και οι θετικές προοπτικές που καλλιεργούν, προσφέρουν περαιτέρω ευκαιρίες για νέα επιτεύγματα και εισόδους σε καινούργιες αγορές (όπως στην Ασία, την Ευρώπη ή την Λατινική Αμερική).

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024