Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΣτην Κύπρο μεταβαίνει την Κυριακή ο Τσολάκης για συμπληρωματικές καταθέσεις

Στην Κύπρο μεταβαίνει την Κυριακή ο Τσολάκης για συμπληρωματικές καταθέσεις

Για συμπληρωματικές καταθέσεις στην υπόθεση της Helios Airways μεταβαίνει στην Κύπρο την προσεχή Κυριακή ο πρόεδρος της Ελληνικής ΕπιτροπήςΔιερεύνησης Αεροπορικών Ατυχημάτων, κ. Ακριβός Τσολάκης, όπου και θα παραμείνει ως το […]

Για συμπληρωματικές καταθέσεις στην υπόθεση της Helios Airways μεταβαίνει στην Κύπρο την προσεχή Κυριακή ο πρόεδρος της Ελληνικής Επιτροπής<...>Διερεύνησης Αεροπορικών Ατυχημάτων, κ. Ακριβός Τσολάκης, όπου και θα παραμείνει ως το Σάββατο 22 Οκτωβρίου.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ από την Αθήνα, όπου βρίσκεται για ανασκόπηση των μέχρι σήμερα ερευνών σε σχέση με το αεροπορικό ατύχημα, ο Πρόεδρος της κυπριακής Επιτροπής Διερεύνησης Ατυχημάτων και Συμβάντων, κ. Κώστας Ορφανός, αφού σημείωσε ότι “οι έρευνες βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο”, εξέφρασε την εκτίμηση ότι μέχρι τέλος Οκτωβρίου ή αρχές Νοεμβρίου θα έχει ολοκληρωθεί η έρευνα και θα αρχίσει η συγγραφή της τελικής έκθεσης για το συμβάν, η οποία θα πάρει αρκετούς μήνες για να ολοκληρωθεί, λόγω του όγκου της δουλειάς που απαιτείται”.

Ο κ. Ορφανός είπε ότι “σκοπός της επίσκεψης του κ. Τσολάκη στην Κύπρο είναι να λάβει συμπληρωματικές καταθέσεις από πρόσωπα που έχουν ήδη καταθέσει, αλλά και καταθέσεις από νέα πρόσωπα”.

Επίσης, ο κ. Τσολάκης, όπως ανέφερε ο κ. Ορφανός, θα συζητήσει με την κυπριακή Επιτροπή κατά πόσον υπάρχει ανάγκη για έκδοση ενδιάμεσου πορίσματος, αλλά και το πότε θα γίνει η πραγματική αναπαράσταση της μοιραίας πτήσης του Boeing.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024