Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣτην Ελλάδα το πρώτο βραβείο του περιοδικού Conde Nast για το δημοφιλέστερο προορισμό των αμερικάνων τουριστών

Στην Ελλάδα το πρώτο βραβείο του περιοδικού Conde Nast για το δημοφιλέστερο προορισμό των αμερικάνων τουριστών

Στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής βρίσκεται από το Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2005, ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, έπειτα από πρόσκληση του μεγαλύτερου ταξιδιωτικού περιοδικού της Αμερικής, του `Conde Nast Traveler`

Στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής βρίσκεται από το Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2005, ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος,<...>έπειτα από πρόσκληση του μεγαλύτερου ταξιδιωτικού περιοδικού της Αμερικής, του `Conde Nast Traveler`.

Την Κυριακή ο κ. Αβραμόπουλος ήταν κεντρικός ομιλητής σε ημερίδα, που διοργάνωσε το αμερικανικό περιοδικό στο Ξενοδοχείο Pierre, παρουσία σημαντικών αμερικανών δημοσιογράφων του τομέα του τουρισμού και των ταξιδιών, των μεγαλύτερων tour operators της Αμερικής και κορυφαίων παραγόντων του διεθνούς επιχειρηματικού – επενδυτικού τουριστικού κόσμου, ενώ το βράδυ της ίδιας ημέρας ο Υπουργός, που συνοδεύεται στο ταξίδι του από τον Πρόεδρο του ΕΟΤ κ. Αριστείδη Καλογερόπουλο-Στράτη, ήταν το τιμώμενο πρόσωπο σε δείπνο, που παρέθεσε το Conde Nast.

Σήμερα, Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2005, ο κ. Αβραμόπουλος θα παραλάβει το απόγευμα κατά τη διάρκεια της ειδικής εκδήλωσης `Readers Choice Awards`, το βραβείο για το δημοφιλέστερο τουριστικό προορισμό για τους Αμερικανούς, που φέτος είναι η Ελλάδα και ειδικότερα το νησί της Μυκόνου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Metropolitan Museum of Art της Νέας Υόρκης.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024