Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΤέλος στα δρομολόγια υδροπλάνων από Λαύριο για νησιά Αιγαίου

Τέλος στα δρομολόγια υδροπλάνων από Λαύριο για νησιά Αιγαίου

Τέρμα στις πτήσεις υδροπλάνων από το λιμάνι του Λαυρίου προς τα νησιά του Αιγαίου βάζει η εταιρία ΑirSea Lines, στρέφοντας και πάλι το ενδιαφέρον της στα νησιά του Ιονίου, συνδέοντας […]

Τέρμα στις πτήσεις υδροπλάνων από το λιμάνι του Λαυρίου προς τα νησιά του Αιγαίου βάζει η εταιρία ΑirSea Lines, στρέφοντας και πάλι το ενδιαφέρον της στα νησιά του Ιονίου, συνδέοντας τα με το λιμάνι της Πάτρας, αλλά<...>και με το αεροδρόμιο του Πρίντεζι της Ιταλίας, σύμφωνα με πληροφορίες.

“Η σκληρή πραγματικότητα επικράτησε, για μια ακόμη φορά, της εικονικής πραγματικότητας που φιλοτεχνεί συστηματικά η κυβέρνηση Καραμανλή. Οι πομπώδεις «υδροπλανικές» εξαγγελίες, οι δοκιμαστικές πτήσεις συνοδεία τηλεοπτικών συνεργείων και οι «αυθόρμητες» λαϊκές υποδοχές των υπουργών στους τόπους άφιξης των υδροπλάνων, κατέρρευσαν εντός ολίγων ημερών” σχολίασε ο υπεύθυνος Μεταφορών και Τηλεπικοινωνιών του Κοινοβουλευτικού Συμβουλίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ., κ. Ντίνος Ρόβλιας σχετικά με την αιφνιδιαστική διακοπή πτήσεων των υδροπλάνων.

“Ελπίζουμε” πρόσθεσε ο κ. Ρόβλιας “ότι ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, μετά τα εγκαίνια σε οικόπεδα και τις επιθεωρήσεις έργων αεροδρομίων στα Δωδεκάνησα, που εκτελούνται από άλλο Υπουργείο (!), θα βρει επιτέλους λίγο χρόνο για να εξηγήσει, μπροστά στις κάμερες πάντοτε, τους λόγους του άδοξου τέλους των πτήσεων υδροπλάνων από το Λαύριο προς τα νησιά του Αιγαίου. Πιστεύουμε ότι είναι το ελάχιστο που οφείλει στους κατοίκους των νησιών, προς τους οποίους μοίραζε αφειδώς υποσχέσεις, ακόμα και για δωρεάν πτήσεις!”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024