Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΤσολάκης: Συστάσεις δεν γίνονται στην Helios γιατί δεν υπάρχει πια

Τσολάκης: Συστάσεις δεν γίνονται στην Helios γιατί δεν υπάρχει πια

Εξηγήσεις για το γεγονός ότι στο πόρισμα της Ελληνικής Επιτροπής Διερεύνησης Αεροπορικών Ατυχημάτων δεν γίνονται συστάσεις προς την εταιρία Helios Airwaysέδωσε με χτεσινές δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του ΡΙΚ, ο […]

Εξηγήσεις για το γεγονός ότι στο πόρισμα της Ελληνικής Επιτροπής Διερεύνησης Αεροπορικών Ατυχημάτων δεν γίνονται συστάσεις προς την εταιρία Helios Airways<...>έδωσε με χτεσινές δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του ΡΙΚ, ο πρόεδρος της, κ. Ακριβός Τσολάκης, αναφέροντας πως «συστάσεις δεν γίνονται προς την εταιρία γιατί αυτή δεν υπάρχει». Όπως μάλιστα χαρακτηριστικά τόνισε «η Επιτροπή δεν μιλά με φαντάσματα». «Δεν μπορούμε» είπε «να αποστείλουμε συστάσεις σε ένα φορέα που δεν είναι εγγεγραμμένος στον κατάλογο εταιρειών της Κύπρου».

Απαντώντας στον κ. Τσολάκη, ο δικηγόρος της εταιρίας Ajet, κ. Χρίστος Νεοκλέους, δήλωσε ότι «η εταιρία Helios υπάρχει, αλλά με άλλο όνομα, και όποιες ευθύνες τής αποδοθούν σε σχέση με το αεροπορικό δυστύχημα στο Γραμματικό, θα τις αναλάβει». «Όσα λέγονται περί εταιρίας φάντασμα» πρόσθεσε «είναι αναληθή, γιατί τίποτε δεν έχει αλλάξει και η εταιρία συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά». Κάλεσε μάλιστα τους συγγενείς των θυμάτων να μην ανησυχούν, διότι η Ajet θα αναλάβει τις ευθύνες της.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024