Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΥιοθέτηση της πλατφόρμας τεχνολογίας LCC της Amadeus από νέες εταιρίες

Υιοθέτηση της πλατφόρμας τεχνολογίας LCC της Amadeus από νέες εταιρίες

Συμφωνία για την υιοθέτηση της Λύσης Διαχείρισης Πελατών (CMS) για αεροπορικές εταιρίες χαμηλού κόστους (LCC) υπέγραψαν με την Amadeus, η VivaAerobus με έδρα το Μεξικό και η AerOasis με έδρατην […]

Συμφωνία για την υιοθέτηση της Λύσης Διαχείρισης Πελατών (CMS) για αεροπορικές εταιρίες χαμηλού κόστους (LCC) υπέγραψαν με την Amadeus, η VivaAerobus με έδρα το Μεξικό και η AerOasis με έδρα<...>την Κολομβία. Οι συγκεκριμένες εταιρίες θα επωφεληθούν από μια ενοποιημένη λύση η οποία θα διαχειρίζεται αποτελεσματικά όλες τις διαδικασίες που αφορούν στον πελάτη, από τις κρατήσεις μέχρι τη διαχείριση αποσκευών, γεγονός που θα τους επιτρέψει να υποστηρίξουν την ανάπτυξη των εσόδων τους.

Οι αεροπορικές εταιρίες χαμηλού κόστους χαρακτηρίζονται από εκρηκτική ανάπτυξη και επέκταση, τα οποία απαιτούν ευέλικτες λύσεις διαχείρισης πελατών που θα μπορούν να προσαρμόζονται σε δυναμικά επιχειρησιακά μοντέλα. Η τεχνολογική πλατφόρμα διαχείρισης πελατών για αεροπορικές εταιρίες χαμηλού κόστους της Amadeus παρέχει δυνατότητες πωλήσεων, ηλεκτρονικών κρατήσεων, κέντρο εξυπηρέτησης, inventory και Departure Control System (DCS) και έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίξει όλους τους τύπους των αεροπορικών εταιριών χαμηλού κόστους ανεξάρτητα από το μέγεθος και την γεωγραφική κάλυψη τους.

Σύμφωνα με τον κ. Mike Szucs, Διευθύνων Σύμβουλος της VivaAerobus: “Οι προβλέψεις ανάπτυξής μας είναι ευοίωνες, κάτι που σημαίνει ότι το επιχειρηματικό μας μοντέλο πρέπει να μπορεί να εξελίσσεται συνεχώς. Αναπτυσσόμαστε σε νέες αγορές και είναι αναγκαίο να διαθέτουμε πρωτοποριακές μεθοδολογίες για τις κρατήσεις και τους τρόπους πληρωμής, καθώς και για τις αυξημένες ρυθμιστικές ανάγκες που αφορούν θέματα όπως η μετανάστευση. Με την Amadeus είμαστε σίγουροι ότι θα είμαστε σε θέση να υποστηρίξουμε τις ανάγκες των πελατών μας σε αυτές τις νέες αγορές και να προσφέρουμε αυτές τις λύσεις σύμφωνα με τις προσδοκίες μας ως προς το κόστος.”

Η Norwegian Air Shuttle (NAS), η κορυφαία αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους της Νορβηγίας, υιοθέτησε την πλατφόρμα LCC της Amadeus το 2006. Ο κ. Hans-Petter Aanby, CIO της εταιρίας είπε: “H ευρωστία και η απόδοση της πλατφόρμας της Amadeus μας επέτρεψε να την υιοθετήσουμε απρόσκοπτα, ανταποκρινόμενοι στις εμπορικές μας ανάγκες. Η προσαρμοστικότητα του νέου συστήματος σε σχέση με το υπάρχον σύστημα, μας διασφάλισε την απαιτούμενη ανάπτυξη που χρειαζόμαστε για να ανταποκριθούμε στις τρέχουσες και στις μελλοντικές ανάγκες.”

Ο κ. Frederic Spagnou, Αντιπρόεδρος του τμήματος Airline Business της Amadeus τόνισε: “Το εύρος και η ποικιλομορφία της βάσης των πελατών μας στον τομέα των αεροπορικών εταιρειών χαμηλού κόστους, αποδεικνύουν ότι οι λύσεις μας μπορούν να ανταποκριθούν επάξια στις πιο πιεστικές ανάγκες των αερομεταφορέων του συγκεκριμένου κλάδου με ευελιξία, προσαρμοστικότητα και άριστη σχέση τιμής – απόδοσης. Η επιτυχία των αεροπορικών εταιριών χαμηλού κόστους έγκειται στην κατανόηση των αναγκών των πελατών τους. Καθώς αυτές οι ανάγκες εξελίσσονται, οι εταιρείες χρειάζονται να μπορούν να εμπιστευτούν τα συστήματά τους για να υποστηρίξουν τις νέες υπηρεσίες που είναι απαραίτητες για την ανάπτυξή τους.”

Η VivaAerobus και η AerOasis έπονται των FlyNordic και Xtra Airways, οι οποίες έχουν ήδη υιοθετήσει με επιτυχία το Σύστημα Διαχείρισης Πελατών για αεροπορικές εταιρίες χαμηλού κόστους της Amadeus.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024