Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΑεροσκάφος της Lufthansa πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της Λάρνακας

Αεροσκάφος της Lufthansa πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της Λάρνακας

Ισραηλινά μαχητικά υποχρέωσαν χτες επιβατικό αεροσκάφος της Lufthansa με προορισμό το Τελ Αβίβ, να προσγειωθεί στην Κύπρο και συγκεκριμένα στο αεροδρόμιο της Λάρνακας, μετά από απειλή για βόμβα, όπως μετέδωσε […]

Ισραηλινά μαχητικά υποχρέωσαν χτες επιβατικό αεροσκάφος της Lufthansa με προορισμό το Τελ Αβίβ, να προσγειωθεί στην Κύπρο<...> και συγκεκριμένα στο αεροδρόμιο της Λάρνακας, μετά από απειλή για βόμβα, όπως μετέδωσε ο ραδιοσταθμός του ισραηλινού στρατού.

Το Boeing 747-400, με 330 επιβάτες, το οποίο εκτελούσε την πτήση 686 Φρανκφούρτη – Τελ Αβίβ, προσγειώθηκε με ασφάλεια στη Λάρνακα. Aνδρες των δυνάμεων ασφαλείας ερευνούν το αεροσκάφος, όπως έγινε γνωστό από ισραηλινά μέσα ενημέρωσης και τον επικεφαλής των επιχειρήσεων του γερμανικού αερομεταφορέα στο Ισραήλ.

Η Lufthansa επιβεβαίωσε πως το αεροπλάνο της προσγειώθηκε στην Κύπρο έπειτα από απειλή που διατυπώθηκε τηλεφωνικά στα γραφεία της αεροπορικής εταιρίας στη Γερμανία. Η γερμανική εταιρία διευκρίνισε πως “κατά την εκτίμησή της, η απειλή δεν είναι σοβαρή, ωστόσο το Ισραήλ επέμεινε να προσγειωθεί το αεροπλάνο στην Κύπρο”.

Το ραδιόφωνο του ισραηλινού στρατού μετέδωσε πάντως, σύμφωνα με το Γερμανικό Πρακτορείο, πως την προειδοποίηση για βόμβα έλαβαν οι ισραηλινές δυνάμεις ασφαλείας και πως τα ισραηλινά μαχητικά απογειώθηκαν για να αναχαιτίσουν το Boeing και να το εμποδίσουν να εισέλθει στον ισραηλινό εναέριο χώρο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024