Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΑναγκαστική προσγείωση πραγματοποίησε δύο φορές αεροσκάφος της Helios Airways

Αναγκαστική προσγείωση πραγματοποίησε δύο φορές αεροσκάφος της Helios Airways

Αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της Λάρνακας πραγματοποίησε την Κυριακή, 9 Οκτωβρίου, αεροσκάφος της εταιρίας `Helios Airways`,που εκτελούσε δρομολόγιο προς τη Γλασκόβη, εξαιτίας προβλήματος, που παρουσίασε στο σύστημα αέρος σε μια […]

Αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της Λάρνακας πραγματοποίησε την Κυριακή, 9 Οκτωβρίου, αεροσκάφος της εταιρίας `Helios Airways`,<...>που εκτελούσε δρομολόγιο προς τη Γλασκόβη, εξαιτίας προβλήματος, που παρουσίασε στο σύστημα αέρος σε μια από τις μηχανές του.

Μάλιστα, το ίδιο αεροσκάφος, τύπου Boeing 737-800, που είναι ένα από τα νεότερα του κυπριακού στόλου, πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση και την Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου, γεγονός που έχει προκαλέσει ανησυχία τόσο στο επιβατικό κοινό, όσο και στη Κυπριακή Κυβέρνηση.

Η εταιρία `Helios` κάλεσε τεχνικούς της αμερικάνικης κατασκευάστριας εταιρίας Boeing, για να εξετάσουν το αεροσκάφος, το οποίο καθηλώθηκε, μέχρι να λάβει διαβεβαιώσεις ότι δεν θα παρουσιάσει ξανά το ίδιο πρόβλημα.

Από την άλλη όμως, όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η κυπριακή εφημερίδα `Πολίτης`, το Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων της Κύπρου εξετάζει μέχρι και το ενδεχόμενο καθήλωσης ολόκληρου του στόλου της `Helios Airways`, μετά την πρόσφατη τραγωδία στο Γραμματικό, που βύθισε στο πένθος Ελλάδα και Κύπρο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024