Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΑναστάτωση και πάλι στις Κυπριακές Αερογραμμές από ξαφνική απόλυση διευθυντικού στελέχους

Αναστάτωση και πάλι στις Κυπριακές Αερογραμμές από ξαφνική απόλυση διευθυντικού στελέχους

Αναστάτωση έχει ξεσπάσει και πάλι στις συντεχνίες εργαζομένων των Κυπριακών Αερογραμμών, έπειτα από την ξαφνική απόλυση διευθυντικού στελέχουςτης εταιρίας την περασμένη εβδομάδα. Συγκεκριμένα, την Τετάρτη το πρωί ο γενικός διευθυντής […]

Αναστάτωση έχει ξεσπάσει και πάλι στις συντεχνίες εργαζομένων των Κυπριακών Αερογραμμών, έπειτα από την ξαφνική απόλυση διευθυντικού στελέχους<...>της εταιρίας την περασμένη εβδομάδα.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη το πρωί ο γενικός διευθυντής των Κ.Α. κάλεσε στο γραφείο του τον διευθυντή του Τμήματος Τροφοδοσίας, στον οποίο ανακοίνωσε ότι απολύεται με βάση απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου. Η μεγαλύτερη συντεχνία εργαζομένων των Κ.Α., η ΣΥΝΥΚΑ, κάνει λόγο για σταλινικές νοοτροπίες, ενώ σε συνάντηση που πραγματοποίησε την Παρασκευή με τη διοίκηση των Κ.Α. ζήτησε εξηγήσεις.

Σε δηλώσεις του στην κυπριακή εφημερίδα `Πολίτης`, ο πρόεδρος της ΣΥΝΥΚΑ, κ. Κώστας Δημητρίου, υποστήριξε ότι δεν δόθηκε καμία εξήγηση για την απόλυση του διευθυντή του Τμήματος Τροφοδοσίας και πως η συγκεκριμένη ενέργεια της εταιρίας είναι ανεπίτρεπτη εργασιακά.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024