Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΑνέσεις για τους επαγγελματίες προσφέρει η Singapore Airlines

Ανέσεις για τους επαγγελματίες προσφέρει η Singapore Airlines

Μια πλήρη σουίτα προγραμμάτων γραφείου, που περιλαμβάνει πρόγραμμα δημιουργίας λογιστικών φύλλων (spreadsheet), πρόγραμμα δημιουργίας παρουσιάσεων και πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου θα βρίσκουν οι επαγγελματίες επιβάτες τηςSingapore Airlines στη νέα έκδοση του […]

Μια πλήρη σουίτα προγραμμάτων γραφείου, που περιλαμβάνει πρόγραμμα δημιουργίας λογιστικών φύλλων (spreadsheet), πρόγραμμα δημιουργίας παρουσιάσεων και πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου θα βρίσκουν οι επαγγελματίες επιβάτες της<...>Singapore Airlines στη νέα έκδοση του συστήματος ψυχαγωγίας KrisWorld.

Οι επιβάτες δεν χρειάζεται ούτε καν να ανοίξουν τους φορητούς τους υπολογιστές. Μπορούν να έχουν πρόσβαση και να αποθηκεύσουν τα έγραφα και τα αρχεία τους στους εξωτερικούς USB δίσκους τους, απλά τοποθετώντας τους στις θύρες USB που βρίσκονται στο κάθισμα τους.

Το πρόγραμμα βασίζεται στην πλατφόρμα StarOffice της Sun Microsystems και υποστηρίζει τις πιο διαδεδομένες μορφές αρχείων. Για να διασφαλίσει το προσωπικό απόρρητο κάθε επιβάτη τα δεδομένα θα αποθηκεύονται προσωρινά και θα διαγράφονται στο τέλος κάθε πτήσης.

Επίσης, για τους επιβάτες που θέλουν να έχουν επαφή με τις εξελίξεις καθώς μετακινούνται ανάμεσα στις ηπείρους η υπηρεσία Live Text News προσφέρει μια πολύτιμη πηγή πληροφόρησης για όσα συμβαίνουν στο έδαφος. Οι ειδήσεις που προσφέρει αυτή η υπηρεσία ενημερώνονται κάθε μια ώρα μέσω δορυφόρου. Το πρόγραμμα ψυχαγωγίας KrisWorld προσφέρει και άλλες επαγγελματικές εφαρμογές όπως είναι η εφαρμογή Executive Book Summaries.

Η εφαρμογή Culture Quest είναι μια αλληλεπιδραστική εφαρμογή εκμάθησης που βοηθάει τους επαγγελματίες επιβάτες να παραμείνουν ανταγωνιστικοί και τους προσφέρει συμβουλές για πολιτισμικά θέματα που αφορούν την χώρα προορισμού τους, σε σχέση με τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες.

Ακόμη, για τη διευκόλυνση των επαγγελματιών επιβατών η Singapore Airlines προσφέρει:


  • Στους επιβάτες της πρώτης και της διακεκριμένης θέσης ακουστικά με δυνατότητα ενεργής μείωσης θορύβου, ώστε να ασχοληθούν ανενόχλητοι με την εργασία τους.

  • Στους επιβάτες της πρώτης θέσης τη δυνατότητα επιλογής του χρόνου δείπνου τους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024