Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΑπεργία των πιλότων της Balkan Airlines

Απεργία των πιλότων της Balkan Airlines

Οι πιλότοι της βουλγαρικής αεροπορικής εταιρίας Balkan Airlines πραγματοποίησαν την περασμένη εβδομάδα απεργία με αιτήματα καλύτερους μισθούς και βελτίωση των κανονισμών ασφάλειας των πτήσεων. Και οι 29 πτήσεις της εταιρίας […]

Οι πιλότοι της βουλγαρικής αεροπορικής εταιρίας Balkan Airlines<.> πραγματοποίησαν την περασμένη εβδομάδα απεργία με αιτήματα<...> καλύτερους μισθούς και βελτίωση των κανονισμών ασφάλειας των πτήσεων. Και οι 29 πτήσεις της εταιρίας από και προς την Σόφια ακυρώθηκαν την περασμένη Τετάρτη και Πέμπτη αφού συμμετείχαν στην απεργία και οι 260 πιλότοι της Balkan Airlines.
Την Παρασκευή το πρωί ακυρώθηκαν δύο πτήσεις από την Σόφια, δύο είχαν μεγάλη καθυστέρηση, και πολλές από τις απογευματινές πτήσεις επίσης ακυρώθηκαν.
Ο κ. David Golan επικεφαλής του διοικητικού συμβουλίου της Balkan Airlines και εκπρόσωπος της ισραηλινής εταιρίας Zeevi Holdings, που είναι ο κυριότερος ιδιοκτήτης της Balkan Airlines δήλωσε μέσω της τηλεόρασης ότι δεν θα υπάρξει διάλογος με τους πιλότους όσο διαρκεί η απεργία.
Η εταιρία ανακοίνωσε ότι θα λάβει πειθαρχικά μέτρα αν συνεχιστεί η απεργία και ο εκπρόσωπος των πιλότων ο κ. Krassimir Lyutskanov δήλωσε στην τηλεόραση ότι η εταιρία πρέπει να δεσμευτεί ότι δεν θα τιμωρήσει του πιλότους, να εγγυηθεί για την συνέχιση της απασχόλησης τους και να παρουσιάσει ένα ξεκάθαρο σχέδιο ανάπτυξης τουλάχιστον μέχρι το 2003. Όμως η διοίκηση δεν έλαβε κανένα μέτρο, παρά το γεγονός ότι υπολογίζεται ότι χάνει περίπου 1 εκατ. δολάρια την ημέρα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024