Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΑποχωρεί νωρίτερα ο Στέλιος από την easyJet

Αποχωρεί νωρίτερα ο Στέλιος από την easyJet

Επτά μήνες νωρίτερα από ό,τι είχε προγραμματιστεί θα αποχωρήσει τελικά από το διοικητικό συμβούλιο της easyJet, ο ιδρυτής και πρόεδρός της Στέλιος Χατζηιωάννου, με στόχο να εστιάσει την προσοχή του […]

Επτά μήνες νωρίτερα από ό,τι είχε προγραμματιστεί θα αποχωρήσει τελικά από το διοικητικό συμβούλιο της easyJet<.>, ο ιδρυτής και πρόεδρός της Στέλιος Χατζηιωάννου, με στόχο<...> να εστιάσει την προσοχή του στις νέες επιχειρηματικές δραστηριότητές.

Λόγω των παρατεταμένων και εμπιστευτικών συνομιλιών για την εξαγορά από την easyJet της ανταγωνίστριας της Go Fly, o κ. Χατζηιωάννου προγραμμάτιζε να παραδώσει τα ηνία της εταιρίας στον σερ Κόλιν Τσάντλερ τον Απρίλιο του 2003. Με νέα ανακοίνωσή του όμως, δήλωσε ότι θα αποχωρήσει στις 26 Νοεμβρίου, ημέρα ανακοίνωσης των οικονομικών αποτελεσμάτων τρέχοντος οικονομικού έτους του αερομεταφορέα.

Ο Κύπριος επιχειρηματίας διευκρίνισε, παράλληλα, ότι θα εστιάσει την προσοχή του αφενός στο easyInternetCafe – μία από τις δραστηριότητες του ομίλου easyGroup – καθώς και σε μία νέα δραστηριότητα, το easyCinema. Υπογράμμισε, τέλος, ότι στο εγγύς μέλλον δεν σκοπεύει να πωλήσει το μερίδιο του στην easyJet, της οποίας ελέγχει το 22% του μετοχικού κεφαλαίου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024