Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΟλοκληρώθηκε η πώληση πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της Olympic Catering στον Όμιλο Everest

Ολοκληρώθηκε η πώληση πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της Olympic Catering στον Όμιλο Everest

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία του διαγωνισμού για την πώληση πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της Olympic Catering. Ο Όμιλος Everest αναλαμβάνει το 58% της Olympic Catering, εταιρίας εισηγμένης στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών. Η […]

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία του διαγωνισμού για την πώληση πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της Olympic Catering<.><...>. Ο Όμιλος Everest αναλαμβάνει το 58% της Olympic Catering, εταιρίας εισηγμένης στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών. Η συμφωνία ολοκληρώθηκε μετά από δίμηνη διαδικασία και ως αποτέλεσμα διεθνούς πλειοδοτικού διαγωνισμού. Η εισήγηση εγκρίθηκε ήδη από το Δ.Σ. της Ολυμπιακής Αεροπορίας και τελεί υπό την έγκριση της Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων.

Η προβλεπόμενη τιμή της συμφωνίας είναι €4 ανά μετοχή. Η τιμή αυτή είναι στα επίπεδα της χρηματιστηριακής τιμής της εταιρίας κατά το τελευταίο διάστημα πριν την κατάθεση των δεσμευτικών προσφορών και σημαντικά υψηλότερη της καθαρής θέσης (ανά μετοχή) της εταιρίας.

Με την συμφωνία, ο αγοραστής δεσμεύεται να εφαρμόσει τις ισχύουσες Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας και να χρηματοδοτήσει το συνολικό κόστος του προγράμματος εθελουσίας εξόδου των εργαζομένων που παραχωρήθηκε το έτος 1999. Στο κόστος αυτό θα συμμετέχει και η Ολυμπιακή Αεροπορία τα έτη 2003 και 2004 με ποσοστό 20%. Με την ίδια συμφωνία ο Όμιλος Everest δεσμεύεται να μην απολύσει και να μην θέσει σε διαθεσιμότητα κανέναν εργαζόμενο για διάστημα μεγαλύτερο των δυο ετών από την υπογραφή της συμφωνίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024