Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΑποκλειστικά προνόμια στο χώρο του αεροδρομίου Changi για τους επιβάτες της Singapore Airlines

Αποκλειστικά προνόμια στο χώρο του αεροδρομίου Changi για τους επιβάτες της Singapore Airlines

Η Singapore Airlines και το Αεροδρόμιο Changi της Σιγκαπούρης ανακοίνωσαν ένα πρόγραμμα αποκλειστικών προνομίων για τους επιβάτεςτης Singapore Airlines που χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο αεροδρόμιο ως ενδιάμεσο σταθμό (transit). Βάσει του […]

Η Singapore Airlines και το Αεροδρόμιο Changi της Σιγκαπούρης ανακοίνωσαν ένα πρόγραμμα αποκλειστικών προνομίων για τους επιβάτες<...>της Singapore Airlines που χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο αεροδρόμιο ως ενδιάμεσο σταθμό (transit).

Βάσει του προγράμματος Transit Singapore, οι επιβάτες της Singapore Airlines, επιδεικνύοντας απλώς την κάρτα επιβίβασής τους στην οποία θα πρέπει να αναγράφεται ότι ταξιδεύουν την ίδια μέρα, αποκτούν αυτόματα πρόσβαση σε πολυάριθμες υπηρεσίες αγορών, εστίασης και lifestyle με εκπτώσεις που φτάνουν μέχρι και το 50%, ενώ μπορούν να χρησιμοποιούν δωρεάν και πολλές άλλες υπηρεσίες του αεροδρομίου, όπως παρακολούθηση ειδήσεων από όλο τον κόσμο σε ζωντανή μετάδοση στο Skyplex Entertainment Complex, παρακολούθηση ταινιών στο Movie Theatre, πρόσβαση στο internet από 200 σημεία σύνδεσης, χρήση Xbox στο iConnect και καρέκλες που προσφέρουν μασάζ στην αίθουσα The Oasis, στο Terminal 2 του αεροδρομίου Changi.

Ανάμεσα σε άλλα, το πρόγραμμα προσφέρει στους πελάτες της Singapore Airlines τη δυνατότητα να ξεκουραστούν και να χαλαρώσουν στο Plaza Premium Lounge που βρίσκεται στο Terminal 2 του αεροδρομίου, σε πραγματικά χαμηλές τιμές. Το lounge λειτουργεί όλο το 24ωρο και προσφέρει μία ποικιλία εγκαταστάσεων και υπηρεσιών, όπως γυμναστήριο, οξυγονοθεραπεία, θεραπευτικό μασάζ, ντους και χώρους ξεκούρασης.

Όπως ανέφερε ο κ. Huang Cheng Eng, Vice-President for Marketing & the Regions της Singapore Airlines, “οι επιβάτες της εταιρίας δεν χρειάζεται πια να ανησυχούν μήπως βαρεθούν κατά τη διάρκεια της transit παραμονής τους στο αεροδρόμιο Changi. Από αγορές και φαγητό, μέχρι χαλαρωτικά μασάζ σε όλο το σώμα, κούρες ομορφιάς, αρωματοθεραπεία και οξυγονοθεραπεία, η καλύτερη αεροπορική εταιρία στον κόσμο προσφέρει στους πελάτες της την καλύτερη transit εμπειρία.

Το πρόγραμμα Transit Singapore στοχεύει στο να βοηθήσει τους πελάτες της Singapore Airlines να ανακαλύψουν την ποικιλία των δραστηριοτήτων και εγκαταστάσεων που χαρακτηρίζουν το αεροδρόμιο Changi. Το πρόγραμμα, επιπλέον, προτείνει δραστηριότητες σύμφωνα με τη διάρκεια της transit παραμονής.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024