Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΑυξημένα τα έσοδα της Emirates Holidays

Αυξημένα τα έσοδα της Emirates Holidays

Αύξηση, της τάξης του 23%, παρουσίασαν στο οικονομικό έτος 2004 – 2005, τα έσοδα της Emirates Holidays, της εταιρίας παροχής τουριστικών πακέτων της Emirates Airline, που αποτελεί τον μεγαλύτερο ταξιδιωτικό […]

Αύξηση, της τάξης του 23%, παρουσίασαν στο οικονομικό έτος 2004 – 2005, τα έσοδα της Emirates Holidays<...>, της εταιρίας παροχής τουριστικών πακέτων της Emirates Airline, που αποτελεί τον μεγαλύτερο ταξιδιωτικό πράκτορα στον Περσικό Κόλπο και τη Μέση Ανατολή, αφού τα έσοδα της ανήλθαν στα 97 εκατ. δολάρια.

Πιο συγκεκριμένα, με την Emirates Holidays ταξίδεψαν περίπου 100.000 τουρίστες κατά τη διάρκεια των τελευταίων δώδεκα μηνών, με κορυφαίες επιλογές προορισμών τα Η.Α.Ε., τη Μαλαισία, την Ταϊλάνδη, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Αίγυπτο, τον Μαυρίκιο, τις Μαλδίβες, τη Σιγκαπούρη, το Λίβανο και την Ινδία. Ενώ, οι έξι προορισμοί, των οποίων η επισκεψιμότητα αυξήθηκε με τους ταχύτερους ρυθμούς, ήταν η Σιγκαπούρη, η Αυστραλία, η Ελβετία, η Αυστρία, το Χονγκ Κονγκ και η Νέα Ζηλανδία.

Μάλιστα, τον τελευταίο χρόνο η Emirates Holidays διεύρυνε τις υπηρεσίες της και στις τουριστικές αγορές της Ινδίας και της Ρωσίας. Τον ίδιο χρόνο, λάνσαρε επίσης το `Tradenet` (ένα ηλεκτρονικό σύστημα τιμολόγησης, εύρεσης τρέχουσας τιμής και διαθεσιμότητας σε πραγματικό χρόνο) σε περίπου 1.000 ταξιδιωτικούς πράκτορες στη Μέση Ανατολή, τη Νότια Ευρώπη, την Ανατολική Αφρική και την Ινδία.

Ο κ. Ηans Haensel, Senior-Vice President Destination & Leisure Management της Emirates, δήλωσε σχετικά ότι “δεν ήταν μόνο ακόμα μία επιτυχημένη χρονιά για την Emirates Holidays, αλλά και η πιο κερδοφόρα από την έναρξη λειτουργίας της εταιρίας το 1993. Η δυναμική ανάπτυξη της Emirates Holidays οφείλεται στο ταχέως αναπτυσσόμενο δίκτυο της Emirates, αλλά και στη συνεχή υποστήριξη των συνεργατών της σε όλη την υδρόγειο”.

Τα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρίας ανακοινώθηκαν σε Συνέντευξη Τύπου, κατά τη διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκαν και οι νέοι τουριστικοί οδηγοί της Emirates Holidays `World of Choice` για το 2005. Προσφέροντας τις καλύτερες επιλογές στη Μέση Ανατολή, την Αφρική και τον Ινδικό Ωκεανό, την Ασία και την Αυστραλία, την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική, οι οδηγοί παρουσιάζουν περισσότερους από 100 προορισμούς σε 36 χώρες και είναι η πληρέστερη τουριστική έκδοση της Emirates Holidays μέχρι σήμερα.

Παράλληλα, τουριστικοί οδηγοί `World of Choice` διατίθενται και στην αραβική γλώσσα για χρήση σε όλη τη Μέση Ανατολή, μαζί με τους ειδικούς οδηγούς για τη Σαουδική Αραβία και το Ιράν.

Συνολικά, πάνω από 500.000 οδηγοί θα διανεμηθούν μέσω των ταξιδιωτικών πρακτόρων στη Μέση Ανατολή, την Αφρική, τη νότια Ευρώπη και την Ασία, σε χιλιάδες πιθανούς ταξιδιώτες.

Οι τουριστικοί οδηγοί παρουσιάστηκαν σε εκπροσώπους του τουριστικού κλάδου, αλλά και σε ταξιδιώτες στην ετήσια εκδήλωση `Emirates Holidays World 2005`, που πραγματοποιήθηκε στο Ντουμπάι. Τη φετινή εκδήλωση, επιτυχέστερη όλων των εποχών, τίμησαν με την παρουσία τους περισσότεροι από 6.000 καταναλωτές, 49 ειδικοί σε θέματα τουριστικών προορισμών από όλο τον κόσμο, και περισσότεροι από 450 ταξιδιωτικοί πράκτορες από τον Περσικό Κόλπο, τη Μέση Ανατολή και την Ινδία.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Grand Hyatt από τις 29 Απριλίου έως την 1 Μαΐου 2005, δίνοντας την ευκαιρία σε ταξιδιωτικούς πράκτορες και στο ευρύ κοινό να συναντηθούν και να συμβουλευθούν ειδικούς σε θέματα τουριστικών προορισμών από όλο το δίκτυο της Emirates Holidays, επιτρέποντας τους να σχεδιάσουν τις τέλειες διακοπές.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024