Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΧατζηδάκης: Εξαιρετικά περίεργα όσα ακούγονται για την Ολυμπιακή
Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών

Χατζηδάκης: Εξαιρετικά περίεργα όσα ακούγονται για την Ολυμπιακή

“Ειλικρινά διερωτώμαι υπάρχει κανένας σε αυτόν τον τόπο, που να μην γνωρίζει ότι εδώ και πολλά χρόνια η Ολυμπιακή βρίσκεται σε κρίση; Αυτή την κρίση προσπαθεί να αντιμετωπίσει η διοίκηση […]

“Ειλικρινά διερωτώμαι υπάρχει κανένας σε αυτόν τον τόπο, που να μην γνωρίζει ότι εδώ και πολλά χρόνια η Ολυμπιακή βρίσκεται σε κρίση; Αυτή την κρίση προσπαθεί να αντιμετωπίσει η διοίκηση μέσα σε μία πολύ δύσκολη διεθνή<...>συγκυρία λόγω των υψηλών τιμών των καυσίμων. Και παράλληλα η κυβέρνηση προσπαθεί να δώσει συνολικά μία λύση μέχρι το τέλος του 2008 για το μέλλον της εταιρίας μέσα από διαπραγματεύσεις με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή”. Δήλωσε χαρακτηριστικά ο Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Κωστής Χατζηδάκης, ερωτώμενος από δημοσιογράφο για το θέμα της Ολυμπιακής, μετά την ανοιχτή Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων (ΣΕΑΑ), που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη.

Όλα τα υπόλοιπα, που ακούγονται, είναι εξαιρετικά περίεργα και θυμίζουν λίγο μαγικές συνταγές πρόσθεσε ο κ. Χατζηδάκης, καλώντας όσους τα ισχυρίζονται, να μιλήσουν αναλυτικά στους πολίτες για να καταλάβουν ότι αυτές οι συνταγές δεν είναι παρά μόνο λάδι στην φωτιά της κρίσης της Ολυμπιακής.

“Πού είδατε εταιρία να διέρχεται κρίση, όποια εταιρία και να είναι αυτή, η οποία να διευρύνει το κύκλο εργασιών της και να συνεχίζει ζημιογόνες δραστηριότητες;” κατέληξε.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024