Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΔιαμαρτυρίες από την αντιπολίτευση για την Ολυμπιακή Αεροπορία

Διαμαρτυρίες από την αντιπολίτευση για την Ολυμπιακή Αεροπορία

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Αθηνών Στέφανος Μάνος ζητά από την πρωθυπουργό να εγγυηθεί με την προσωπική του περιουσία, όποια υπέρβαση σημειωθεί στο κόστος εξυγίανσης της Ολυμπιακής Αεροπορίας. Επίσης, το ΔΗΚΚΙ πιστεύει […]

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Αθηνών Στέφανος Μάνος ζητά από την πρωθυπουργό να εγγυηθεί με την προσωπική του περιουσία, όποια υπέρβαση<...> σημειωθεί στο κόστος εξυγίανσης της Ολυμπιακής Αεροπορίας<.>. Επίσης, το ΔΗΚΚΙ πιστεύει ότι δεν πρέπει να ιδιωτικοποιηθεί ο εθνικός μας αερομεταφορέας αλλά να εκσυγχρονιστεί και να αναπτυχθεί σε συνεργασία με τους εργαζόμενους και να λειτουργήσει προς όφελος της εθνικής μας οικονομίας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μάνος με ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή, ερωτά τον πρωθυπουργό αν δέχεται να εγγυηθεί με την προσωπική του περιουσία, όποια υπέρβαση σημειωθεί στο κόστος εξυγίανσης της Ολυμπιακής Αεροπορίας, και αν συμφωνεί να καταβάλει από την προσωπική του περιουσία το 1% κάθε υπέρβασης του κόστους, πέραν του προβλεπόμενου ανωτάτου ορίου των 150 εκατομμυρίων ευρώ.

Στην ερώτησή του ο κ. Μάνος αναφέρει επίσης ότι χωρίς εγγύηση επιτυχίας του νέου σχεδίου, θα είναι προτιμότερο η ΟΑ να τεθεί σε καθεστώς άμεσης εκκαθάρισης και να μην επιβαρυνθούν και άλλο, ασκόπως, οι φορολογούμενοι πολίτες.

Επίσης, το ΔΗΚΚΙ ανακοίνωσε ότι η κυβέρνηση αφού απαξίωσε συστηματικά στο παρελθόν την ΟΑ, τώρα επιχειρεί να ολοκληρώσει την αδιέξοδη πολιτική της απέναντι στην εταιρία και το προσωπικό της. Η λύση δεν είναι η ιδιωτικοποίηση της εταιρίας, αλλά ο εκσυγχρονισμός και η συνεργασία με τους εργαζόμενους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024