Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΔιορισμός ανεξάρτητης επιτροπής για το δυστύχημα της Helios

Διορισμός ανεξάρτητης επιτροπής για το δυστύχημα της Helios

Το διορισμό Ανεξάρτητης Ερευνητικής Επιτροπής για την υπόθεση της αεροπορικής τραγωδίας, που σημειώθηκε πέρσι το καλοκαίρι με αεροσκάφοςτης εταιρίας Helios Airways, αποφάσισε στην προχτεσινή του συνεδρίαση το Υπουργικό Συμβούλιο της […]

Το διορισμό Ανεξάρτητης Ερευνητικής Επιτροπής για την υπόθεση της αεροπορικής τραγωδίας, που σημειώθηκε πέρσι το καλοκαίρι με αεροσκάφος<...>της εταιρίας Helios Airways, αποφάσισε στην προχτεσινή του συνεδρίαση το Υπουργικό Συμβούλιο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Σχετικά, σε δηλώσεις του μετά το πέρας της συνέλευσης, ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος, κ. Γιώργος Λιλλήκας ανέφερε:

“Οι όροι εντολής της Επιτροπής είναι ευρύτατοι, έτσι ώστε να διασφαλιστεί στην πράξη η πλήρης και σε βάθος διερεύνηση των αιτίων του δυστυχήματος, χωρίς φραγμούς ή περιορισμούς. Η απόφαση για διορισμό της Ερευνητικής Επιτροπής ελήφθη ενόψει της επικείμενης έκδοσης του πορίσματος της Εθνικής Επιτροπής Διερεύνησης Αεροπορικών Ατυχημάτων και της επίσημης αποτύπωσης των τομέων που πρέπει να ερευνηθούν, προκειμένου να μην υπάρξει καμία καθυστέρηση στην υπόθεση του εντοπισμού και της απόδοσης ευθυνών.

Με την απόφαση αυτή εισέρχεται σε τελικό στάδιο η δέσμευση του Προέδρου της Δημοκρατίας για διορισμό ανεξάρτητης και αδιάβλητης επιτροπής για διερεύνηση, διαπίστωση ευθυνών όπου υπάρχουν και απόδοσή τους όπου και σε όποιους ανήκουν. Έχει επίσης εξευρεθεί και ενοικιαστεί χώρος όπου θα στεγαστεί η Επιτροπή για να επιτελέσει το έργο της”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024