Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΔύο χειραποσκευές στις πτήσεις της British Airways από το Heathrow

Δύο χειραποσκευές στις πτήσεις της British Airways από το Heathrow

Την ανακοίνωση του Βρετανικού Υπουργείου Μεταφορών, που επιτρέπει εκ νέου τη μεταφορά δύο χειραποσκευών στα περισσότερα αεροδρόμια της Μεγάλης Βρετανίας, καλωσόρισε χτες με χαρά η British Airways. Κατόπιν αυτού, οι […]

Την ανακοίνωση του Βρετανικού Υπουργείου Μεταφορών, που επιτρέπει εκ νέου τη μεταφορά δύο χειραποσκευών στα περισσότερα αεροδρόμια της Μεγάλης Βρετανίας, καλωσόρισε χτες με χαρά η British Airways. Κατόπιν αυτού, οι επιβάτες<...>της British Airways που ταξιδεύουν από το Heathrow προς την Αθήνα και από την Αθήνα προς το Heathrow ή μέσω του Heathrow για οποιονδήποτε άλλο προορισμό, μπορούν και πάλι να μεταφέρουν δύο χειραποσκευές, εκτός φυσικά από αυτές που παραδίδουν κατά τη διάρκεια του check-in.

Η κα Φρέντυ Στίερ, Διευθύντρια Ελλάδας της British Airways, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που ο περιορισμός της μιας χειραποσκευής έπαψε να ισχύει. Είχαμε επισημάνει έγκαιρα ότι ο συγκεκριμένος περιορισμός αποτελούσε τροχοπέδη στην άνετη μετακίνηση των επιβατών. Οι επιβάτες της British Airways μπορούν πλέον να μεταφέρουν δύο χειραποσκευές κατά τη διέλευσή τους ή κατά την αναχώρησή τους από το Heathrow, όπως ακριβώς ισχύει και στα υπόλοιπα αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο».

Σημειώνεται ότι ο περιορισμός της μιας χειραποσκευής συνεχίζει να ισχύει για το αεροδρόμιο Gatwick του Λονδίνου και για κάποια άλλα μικρότερα αεροδρόμια της Βρετανίας. Η British Airways θα συνεχίσει να συνεργάζεται με το Υπουργείο Μεταφορών της Μεγ. Βρετανίας και τους υπόλοιπους αρμόδιους φορείς για την καθολική απόσυρση των περιορισμών για όλους τους επιβάτες της που ταξιδεύουν από και προς τα βρετανικά αεροδρόμια.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024