Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΕκδήλωση διαμαρτυρίας συγγενών θυμάτων της Helios

Εκδήλωση διαμαρτυρίας συγγενών θυμάτων της Helios

Την αγανάκτηση τους για την καθυστέρηση απονομής δικαιοσύνης στην υπόθεση της Helios Airways, αεροσκάφος της οποίας συνετρίβη στις 14 Αυγούστου 2005 με 121 νεκρούς, εξέφρασαν οι συγγενείς των θυμάτωντην περασμένη […]

Την αγανάκτηση τους για την καθυστέρηση απονομής δικαιοσύνης στην υπόθεση της Helios Airways, αεροσκάφος της οποίας συνετρίβη στις 14 Αυγούστου 2005 με 121 νεκρούς, εξέφρασαν οι συγγενείς των θυμάτων<...>την περασμένη Πέμπτη σε εκδήλωση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν στην Πλατεία Ελευθερίας της Λευκωσίας.

Η Πλατεία Ελευθερίας γέμισε από μαυροφορημένες μορφές που κρατούσαν στα χέρια τους φωτογραφίες των δικών τους ανθρώπων, που έχασαν σ` εκείνο το μοιραίο αεροπορικό ατύχημα του Αυγούστου. “Που ήσασταν τώρα δύο χρόνια, να μας συμπαρασταθείτε κι έρχεστε τώρα για να πάρετε την ψήφο μας;”, φώναζαν στους πολιτικούς, που είχαν προσέλθει, οι συγγενείς των θυμάτων της αεροπορικής τραγωδίας.

“Απαιτούμε δικαίωση και έχετε ευθύνη και υποχρέωση να την αποδώσετε”, “θέλουμε δικαίωση για τα παιδιά μας, αυτή είναι η ψήφος”, ήταν μερικά από τα συνθήματα των συγκεντρωμένων συγγενών.

Μιλώντας στους συγκεντρωμένους ο Πρόεδρος της Επιτροπής των Συγγενών των θυμάτων, κ. Νικόλας Γιασουμής, είπε πως “δύο χρόνια μετά και οι ένοχοι παραμένουν ατιμώρητοι”. «Δεν επαιτούμε δικαιοσύνη, απαιτούμε δικαιοσύνη, πρόσθεσε.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024