Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςEmirates Airline: Διπλασίασε τον αριθμό των επιβατών προς το Ντουμπάι

Emirates Airline: Διπλασίασε τον αριθμό των επιβατών προς το Ντουμπάι

Η Emirates Airline διπλασίασε τον αριθμό των επιβατών της με προορισμό το Ντουμπάι, ενώ ταυτόχρονα, σημείωσε αύξηση της τάξης του 10% στον αριθμό των ειδικών πακέτων διακοπών που προσέφερε για […]

Η Emirates Airline διπλασίασε τον αριθμό των επιβατών της με προορισμό το Ντουμπάι, ενώ ταυτόχρονα, σημείωσε αύξηση της τάξης<...> του 10% στον αριθμό των ειδικών πακέτων διακοπών που προσέφερε για το Dubai Shopping Festival.

Πρόσφατα στατιστικά στοιχεία του Οργανισμού Προώθησης Τουρισμού και Εμπορίου (DTCM – Department of Tourism and Commerce Marketing) αναφέρουν αύξηση των επισκεπτών του Ντουμπάι κατά 2,5 φορές. Ειδικότερα, ο αριθμός των επισκεπτών αυξήθηκε από 1.918.471 το 1996 σε 4.756.280 το 2002, ενώ αξίζει να αναφέρουμε τη συμβολή της Emirates Airline στην εξέλιξη αυτή.

Σημειώνεται ότι ένας από τους κυρίαρχους στρατηγικούς στόχους της Emirates Airline, είναι η προώθηση και περαιτέρω ανάπτυξη του Ντουμπάι ως τουριστικός προορισμός. Στο πλαίσιο αυτό, κάθε χρόνο η Emirates Airline υποστηρίζει ενεργά τη διεξαγωγή του Dubai Shopping Festival, γεγονός το οποίο αποτελεί το επίκεντρο των ψυχαγωγικών εκδηλώσεων στο Ντουμπάι, κατά τους χειμερινούς μήνες.

Η Α.Μ. Σεΐχης Ahmed bin Saeed Al Maktoum, Πρόεδρος της Emirates σε σχετική δήλωσή του ανέφερε τα ακόλουθα: “Η Emirates Airline συνεχώς και συνεπώς υπηρετεί το όραμα της Α.Μ Gen Sheikh Mohamed bin Rashid Al Maktoum, για περαιτέρω ενίσχυση του αριθμού των επισκεπτών. Η Emirates Airline, η διεθνής αεροπορική εταιρία με έδρα το Ντουμπάι, συμμετέχει ενεργά και συμβάλει σημαντικά στην κατάκτηση των στόχων της κυβέρνησης”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024