Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΕπέκταση της συνεργασίας μεταξύ Lufthansa και Thai Airways International

Επέκταση της συνεργασίας μεταξύ Lufthansa και Thai Airways International

Σε επέκταση της συνεργασίας τους προχωρούν η Lufthansa και η Thai Airways International, υπογράφοντας μια εκούσια συμφωνία στην Μπανγκόκ για μια κοινοπραξία, περικλείοντας συνδέσεις μεταξύ Μονάχου και Μπανγκόκ. Από την […]

Σε επέκταση της συνεργασίας τους προχωρούν η Lufthansa<.> και η Thai Airways International, υπογράφοντας<...> μια εκούσια συμφωνία στην Μπανγκόκ για μια κοινοπραξία, περικλείοντας συνδέσεις μεταξύ Μονάχου και Μπανγκόκ. Από την 1η Ιουλίου και μετά, οι δυο εταιρίες θα μοιράζονται τα έξοδα και τα κέρδη του δρομολογίου, που μέχρι τώρα εκτελεί πέντε πτήσεις εβδομαδιαίως με αεροσκάφος της Thai Airways.

Την 1η Οκτωβρίου ήδη ξεκινάνε πτήσεις μεταξύ Φρανκφούρτης και Μπανγκόκ, με προσφορά δέκα πτήσεων από την Thai Airways International και επτά πτήσεων από την Lufthansa. Εκτός από το όφελος που έχουν όλοι οι πελάτες από την κοινοπραξία, με την κίνηση αυτή, τοποθετείται ο συνεταιρισμός σε μία ευρύτερη επιχειρηματική βάση, διότι με τις κινήσεις των δύο αερογραμμών πρόκειται να εναρμονιστούν τα συστήματά τους λογιστικής, σύλληψης δεδομένων και προγραμματισμού.

Μετά το ξεκίνημα της συνεργασίας μεταξύ των δυο εταιριών, η Lufthansa προσφέρει ένα σύνολο 669 πτήσεων εβδομαδιαίως σε 42 προορισμούς, ενώ οι κοινές τους υπηρεσίες ανέρχονται στο διπλάσιο. Η Lufthansa προσφέρει πτήσεις στην μορφή κοινοπραξίας, με συνεταίρους τις Star Alliance, Air Canada, Austrian Airlines, British Midland, Scandinavian Airlines, United Airlines, Spanair και South African Airways.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024