Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςH Germanwings συνέταιρος με τη bmibaby

H Germanwings συνέταιρος με τη bmibaby

Οι επιβάτες της αεροπορικής εταιρείας Germanwings επωφελούνται από μεγαλύτερο εύρος διαθέσιμων πτήσεων. Η σύνδεση θα καταστήσει εφικτή την κράτηση επιπλέον ανταποκρίσεων, μεταξύ άλλων προορισμών και από Manchester, μέσω της ιστοσελίδας […]

Οι επιβάτες της αεροπορικής εταιρείας Germanwings επωφελούνται από μεγαλύτερο εύρος διαθέσιμων πτήσεων. Η σύνδεση<...> θα καταστήσει εφικτή την κράτηση επιπλέον ανταποκρίσεων, μεταξύ άλλων προορισμών και από Manchester, μέσω της ιστοσελίδας της Germanwings. Από τις 25 Οκτωβρίου, η εταιρεία θα αναχωρεί πέντε φορές την εβδομάδα από Κολονία / Βόννη προς τη βρετανική πόλη.

Η διαδικασία κράτησης / έκδοσης εισιτηρίων έχει σχεδιαστεί με αποτελεσματικότητα. Μετά την επιλογή μιας πτήσης, ο επιβάτης θα προωθείται στην αντίστοιχη σελίδα κράτησης της συνεργαζόμενης αεροπορικής εταιρείας, όπου θα μπορεί να αγοράσει με ασφάλεια και ταχύτητα ένα ηλεκτρονικό εισιτήριο. Επίσης, οι επιβάτες θα μπορούν να επωφελούνται από τις επιπλέον ελκυστικές ταξιδιωτικές επιλογές στην ιστοσελίδα της εκάστοτε αεροπορικής εταιρείας.

Η bmibaby είναι η χαμηλού κόστους θυγατρική εταιρεία της British Midland Airways και εξυπηρετεί, με 20 σύγχρονα αεροσκάφη Βoeing 737, περισσότερους από 30 προορισμούς στη Βρετανία και την Ευρώπη. Στις ιστοσελίδες germanwings.com και bmibaby.com διαφημίζονται αμοιβαία οι πτήσεις και των δύο αεροπορικών εταιρειών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024