Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ αεροπορική εταιρία Helios Airways ξεκινά πτήσεις από το αεροδρόμιο του Λούτον

Η αεροπορική εταιρία Helios Airways ξεκινά πτήσεις από το αεροδρόμιο του Λούτον

Η αεροπορική εταιρία Helios Airways ανακοίνωσε ότι από την πρώτη Νοεμβρίου 2002 ξεκινά κανονικές πτήσεις μεταξύ του αεροδρομίου του Λούτον και των αεροδρομίων της Λάρνακας και της Πάφου. Τα δρομολόγια […]

Η αεροπορική εταιρία Helios<.> Airways ανακοίνωσε ότι από την πρώτη Νοεμβρίου 2002 ξεκινά κανονικές πτήσεις μεταξύ του<...> αεροδρομίου του Λούτον και των αεροδρομίων της Λάρνακας και της Πάφου.

Τα δρομολόγια έχουν καθοριστεί να είναι πέντε για το αεροδρόμιο της Λάρνακας και ένα για την Πάφο, ενώ από το καλοκαίρι του 2003 οι πτήσεις θα γίνουν καθημερινές.

Εδώ και λίγο καιρό η αεροπορική εταιρία Helios Airways πετά από το αεροδρόμιο του Λούτον προσφέροντας ναυλωμένες πτήσεις χρησιμοποιώντας αεροπλάνα τύπου Boeing 737-800 με δερμάτινα καθίσματα, ψυχαγωγικό πρόγραμμα, και επιλογή στα γεύματα.

Ο κ. Ανδρέας Χριστοδουλίδης, διευθυντής πωλήσεων και marketing της Helios Airways ανακοίνωσε ότι 'είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα αναπτύξουμε περαιτέρω την ήδη πολύ καλή μας συνεργασία με το αεροδρόμιο του Λούτον με αυτές τις νέες κανονικές πτήσεις. Το αεροδρόμιο διαθέτει νέες και μοντέρνες εγκαταστάσεις και η θέση του προσφέρει πολύ καλή πρόσβαση σε διάφορες περιοχές της Αγγλίας'.

Οι κανονικές πτήσεις έχουν γίνει αποδεκτές από τις κυπριακές αρχές
μέρος των σχεδίων για σταδιακή απελευθέρωση της αεροπορικής βιομηχανίας από τον Ιανουάριο του 2003. Η Helios Airways επέλεξε το αεροδρόμιο του Λούτον γιατί στα άλλα τρία αεροδρόμια του Λονδίνου πετούν οι Κυπριακές Αερογραμμές.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024