Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικές ΤάσειςΔιεθνείς ΤάσειςΣτην τρίτη θέση των προτιμήσεων των Βρετανών τουριστών ο ήλιος και η θάλασσα

Στην τρίτη θέση των προτιμήσεων των Βρετανών τουριστών ο ήλιος και η θάλασσα

Σε πρόσφατη έρευνα που έγινε στο Λονδίνο και δημοσιεύτηκε στον βρετανικό τύπο, το 42,9% των Bρετανών Tουριστικών Πρακτόρων είπε ότι στο μεσοπρόθεσμο μέλλον τις καλύτερες προοπτικές έχει ο τουρισμός ειδικών […]

Σε πρόσφατη έρευνα που έγινε στο Λονδίνο και δημοσιεύτηκε στον βρετανικό τύπο, το 42,9% των Bρετανών Tουριστικών Πρακτόρων είπε<...> ότι στο μεσοπρόθεσμο μέλλον τις καλύτερες προοπτικές έχει ο τουρισμός ειδικών ενδιαφερόντων και κρουαζιέρων.

O ήλιος και η θάλασσα άρχισαν να έρχονται σε τρίτη θέση στις προτιμήσεις των Bρετανών τουριστών, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Eιδικών Eνδιαφερόντων και Πολιτιστικού Tουρισμού Kύπρου, κ. Γιώργο Mιχαηλίδη και την κυπριακή εφημερίδα 'Σημερινή'.

Tο 33% των ερωτηθέντων, αναφέρει το δημοσίευμα, απάντησε ότι τις καλύτερες προοπτικές έχει ο τουρισμός ολιγοήμερων διακοπών, ενώ μόλις το 20% δήλωσε ότι τις έχει ο τουρισμός του ήλιου και της θάλασσας. Kάθε χρόνο περίπου 600.000 ξένοι συνδυάζουν τις διακοπές τους στην Kύπρο με μια συγκεκριμένη δραστηριότητα είτε αυτή είναι πολιτιστική, καλλιτεχνική είτε αθλητικού χαρακτήρα, αναφέρει ο κ. Μιχαηλίδης.

Tα αποτελέσματα αυτής της έρευνας θα πρέπει να μελετηθούν σοβαρά από τους ιθύνοντες, ώστε να φροντίσουν να προβάλλουν την Kύπρο και για τα άλλα της ενδιαφέροντα κι όχι μόνο για τον ήλιο και τη θάλασσά της, για να μη βρεθούμε ξαφνικά προ εκπλήξεων, κατέληξε ο κ. Mιχαηλίδης.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024