Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Austrian Airlines ηγέτιδα αεροπορική εταιρία στην Ανατολική Ευρώπη
Οι επιχειρηματίες ταξιδιώτες κερδίζουν χρόνο με τις ανταποκρίσεις στη Βιέννη

Η Austrian Airlines ηγέτιδα αεροπορική εταιρία στην Ανατολική Ευρώπη

Με περισσότερους από 44 προορισμούς σε 24 χώρες προς την Ανατολική Ευρώπη, η Austrian Airlines αποτελεί την ηγέτιδα αεροπορική εταιρία σε αυτή τη γεωγραφική περιφέρεια. «Εδώ και αρκετά χρόνια έχουμε […]

Με περισσότερους από 44 προορισμούς σε 24 χώρες προς την Ανατολική Ευρώπη, η Austrian Airlines αποτελεί την<...> ηγέτιδα αεροπορική εταιρία σε αυτή τη γεωγραφική περιφέρεια. «Εδώ και αρκετά χρόνια έχουμε θέσει ως στόχο την Ανατολική Ευρώπη και έχουμε επεκτείνει σταδιακά το δίκτυό μας προς την περιοχή», δήλωσε ο κύριος Philip Nordfeldt. Με το νέο πρόγραμμα που τέθηκε σε εφαρμογή από τα τέλη Μαρτίου, ακόμη περισσότεροι προορισμοί έχουν προστεθεί, όπως η πόλη Sochi της Ρωσίας που θα φιλοξενήσει τους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες το 2014. Συνολικά, η Austrian καλύπτει έξι προορισμούς στην Ουκρανία (Κίεβο, LΆviv, Dnepropetrovsk, Donetsk, Kharkov και Οδησσό) και έξι προορισμούς σε Ρωσία (Μόσχα, Krasnodar, Rostov, Αγ. Πετρούπολη, Yekaterinburg, και Sochi), πραγματοποιώντας 56 δρομολόγια την εβδομάδα προς Ουκρανία και 46 προς τη Ρωσία.

Η νέα πρωινή πτήση OS 804, που αναχωρεί από την Αθήνα στις 07.30 με τοπική ώρα άφιξης στη Βιέννη στις 08.55 (διάρκειας 2 ωρών και 25 λεπτών), προσφέρει άμεσες ανταποκρίσεις προς όλες τις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης. Αυτές οι ανταποκρίσεις είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες για τους Επιχειρηματίες Ταξιδιώτες, καθώς μπορούν να κερδίζουν χρόνο μέσω του Διεθνούς Αερολιμένα της Βιέννης, όπου η μετεπιβίβαση στην επόμενη πτήση είναι εύκολη και γρήγορη, ίσως από τις πλέον ομαλές και γρήγορες στην Ευρώπη. “Καθώς το αεροδρόμιο της Βιέννης είναι σχετικά μικρό, οι επιβάτες μπορούν να μετεπιβιβάζονται σε μικρότερο χρονικό διάστημα, με ελάχιστο χρόνο ανταπόκρισης μόλις 25 λεπτά”, εξήγησε ο κ. Philip Nordfeldt, συνεχίζοντας: “Κάτι τέτοιο είναι μοναδικό στην Ευρώπη. Παράλληλα η τελευταία πτήση OS803 από Βιέννη προς Αθήνα που αναχωρεί δίνει την ευκαιρία στους ταξιδιώτες να επωφεληθούν ολόκληρης της εργάσιμης ημέρας, ακόμη και να προγραμματίσουν ένα ταξίδι αστραπή αυθημερόν”.

Αλλά δεν είναι μόνο ο ελάχιστος χρόνος ανταποκρίσεων που καθιστά τον Διεθνή Αερολιμένα της Βιέννης ένα ελκυστικό αεροδρόμιο. Οι μικρές αποστάσεις, το άνετο και μοντέρνο Business lounge, οι παροχές και οι καινοτομίες που προσφέρονται είναι πράγματι εκπληκτικά. Οι επιχειρηματίες ταξιδιώτες που έχουν πρόσβαση στο Business Lounge του αεροδρομίου της Βιέννης, έχουν στη διάθεσή τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, φωτοτυπικά μηχανήματα, φαξ, αλλά και κινητά τηλέφωνα για χρήση στην Ιαπωνία, Αμερική κλπ. Ο χρόνος τους περνά ευχάριστα, μέσα σε μία ωραία ατμόσφαιρα, πίνοντας ένα καφέ, βλέποντας τηλεόραση στην 42“ plasma TV της Loewe, σερφάροντας στο Internet ή χαλαρώνοντας με ένα βιβλίο, περιοδικά και εφημερίδες, στις αναπαυτικές πολυθρόνες, απολαμβάνοντας το φιλικό service του προσωπικού εδάφους της Austrian.

Επιπλέον, η Austrian Airlines εγκαινίασε ένα άνετο σαλόνι υποδοχής άνω των 500 τετ. μ. στο αεροδρόμιο Domodedovo της Μόσχας, με εξαιρετική θέα. Ο μοντέρνος χώρος διαθέτει αναπαυτικά καθίσματα όπου οι επιβάτες μπορούν να χαλαρώσουν καθώς και υπολογιστές με πρόσβαση στο ίντερνετ, για όσους εκ των πελατών επιθυμούν να εργαστούν πριν την επόμενη πτήση. Το Lounge δέχεται μέλη Miles & More HON Circle, Miles & More Senators, Miles & More Frequent Travellers και επιβάτες της Austrian Business Class καθημερινά από τις 2.00π.μ έως τις 7π.μ, από τις 8.00 π.μ. έως τις 11.00 π.μ. και τέλος από τις 12.00μ.μ. έως τις 8.00μ.μ. Η Austrian Airlines πετάει στη Μόσχα τρεις φορές την ημέρα από τη Βιέννη.

Την προηγούμενη εβδομάδα οι Αυστριακές Αερογραμμές ανακοίνωσαν την ανανέωση του συμβολαίου με το Διεθνή Αερολιμένα της Βιέννης που αφορά το handling όλων των πτήσεων που πραγματοποιούνται από τον Όμιλο. Το συμβόλαιο, που επρόκειτο να λήξει φέτος, θα ισχύσει πλέον για τρία ακόμη χρόνια, μέχρι το 2012.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024