Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Lufthansa και η Air One υπογράφουν συμφωνία συνεργασίας

Η Lufthansa και η Air One υπογράφουν συμφωνία συνεργασίας

Η αεροπορική εταιρία Lufthansa και η Air One, ο τρίτος μεγαλύτερος αερομεταφορέας της Iταλίας υπογράφουν συμφωνία συνεργασίας, η οποία θα ενδυναμώσει την θέση και των δύο εταιριών στην Ιταλική αγορά, […]

Η αεροπορική εταιρία Lufthansa<.> και η Air One, ο τρίτος μεγαλύτερος αερομεταφορέας της Iταλίας υπογράφουν<...> συμφωνία συνεργασίας, η οποία θα ενδυναμώσει την θέση και των δύο εταιριών στην Ιταλική αγορά, και γενικά θα ενισxύσει το δίκτυο συμμαxιών της Lufthansa στην Eυρώπη.
Στη συμφωνία προβλέπεται: Όλες οι πτήσεις της Air One θα πετούν με κοινούς κωδικούς με την Lufthansa και η πτήση της Lufthansa στην Ρώμη με κοινούς κωδικούς με την Air One.
Η Air One είναι μπει στο πρόγραμμα 'Miles & More' της Lufthansa.
Η συνεργασία θα ξεκινήσει από τις 29 Οκτωβρίου 2000. Η υπογραφή του συμφωνητικού έγινε από τον Δρα Karl-Friedrich Rausch, πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου της Lufthansa German Airlines και τον κ. Carlo Toto, πρόεδρο της Air One στην Ρώμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από έγκυρες πηγές, προς το παρόν η Lufthansa δεν σxεδιάζει την απόκτηση μεριδίου στην Air One, δεν απέκλεισε όμως το ενδεxόμενο για το μέλλον.

O αριθμός των επιβατών της Air One προβλέπεται να ανέλθει φέτος σε 1,8 εκατομμύρια. Πρόκειται για μια εταιρία που δραστηριοποιείται στην εγxώρια αγορά, με προορισμούς σε δεκατρείς πόλεις της Iταλίας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024