Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗλεκτρονικό check-in για τους επιβάτες από Ηνωμένο Βασίλειο προσφέρει η easyJet

Ηλεκτρονικό check-in για τους επιβάτες από Ηνωμένο Βασίλειο προσφέρει η easyJet

Τη δυνατότητα ηλεκτρονικού check-in, έως και 15 λεπτά πριν την αναχώρηση, προσφέρει σε όσους επιβάτες της ταξιδεύουν μόνο με χειραποσκευή από τοΗνωμένο Βασίλειο η αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους easyJet. Μετά […]

Τη δυνατότητα ηλεκτρονικού check-in, έως και 15 λεπτά πριν την αναχώρηση, προσφέρει σε όσους επιβάτες της ταξιδεύουν μόνο με χειραποσκευή από το<...>Ηνωμένο Βασίλειο η αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους easyJet.

Μετά από μια πετυχημένη περίοδο δοκιμών στη αρχές του Φεβρουαρίου, η easyJet προσφέρει τώρα ηλεκτρονικό check-in σε όλους τους προορισμούς, που αρχίζουν από τα αεροδρόμια Λονδίνο Στανστεντ, Λονδίνο Γκάτγουϊκ και Ενδιβούργο. Μάλιστα, η εταιρία είναι στη διαδικασία του να εξαπλώσει την υπηρεσία στην υπόλοιπη Ευρώπη. Από τον Απρίλιο, η καινοτομία θα είναι διαθέσιμη για το 90% των επιβατών του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το ηλεκτρονικό check-in είναι μια απλή διαδικασία, που διευκολύνει τους επιβάτες που ταξιδεύουν μονό με χειραποσκευή να αποφεύγουν την ουρά του check-in με το να εκτυπώνουν την κάρτα επιβίβασης από το δικό τους ηλεκτρονικό υπολογιστή. Σε αντίθεση με άλλες αερογραμμές, η easyJet επιτρέπει στους επιβάτες της να εκτυπώνουν την κάρτα επιβίβασης τους την στιγμή, που κάνουν την κράτηση. Η διαδικασία έχει εγκριθεί από την Υπηρεσία Μεταφορών και οι επιβάτες λαμβάνουν τα ίδια μετρά ασφαλείας.

Οι επιβάτες, που έχουν κάνει ηλεκτρονικό check-in, θα μπορούν να πηγαίνουν στην έξοδο επιβίβασης 15 λεπτά πριν την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης, ενώ άλλες πρόσφατες καινοτομίες, που χαρακτηρίζουν πλέον την easyJet είναι οι ακόλουθες:

  • Το πιο γενναιόδωρο όριο χειραποσκευής στην Ευρώπη – χωρίς όριο κιλών, ίδιο μέγεθος με το ΒΑ Club World.

  • Self-service check-in kiosks.

  • Early Bird αλλαγές πτήσεων – για επιβάτες που προλαβαίνουν να πάρουν μια προηγούμενη πτήση
  • Ολονύκτιο check-in στο Λονδίνο Γκατγουικ

  • Δυναμικό πακέτο που προσφέρει ενοικίαση αυτοκινήτων και ταξιδιωτική ασφάλεια.

Σχετικά, ο κ. Αντί Χάρισον, Γενικός Διευθυντής της easyJet είπε: “Η easyJet προσφέρει ένα μοναδικό συνδυασμό χαμηλού κόστους, φροντίδας και ευκολίας, ενώ πασχίζει για να διευκολύνει τους επιβάτες της. Με το ηλεκτρονικό check-in και το πιο γενναιόδωρο όριο χειραποσκευης στην Ευρώπη, δεν προκαλεί έκπληξη ότι συγκεντρώνουμε τους περισσοτέρους επιβάτες που κάνουν επαγγελματικά ταξίδια”.
Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024