Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΚαι η TUS Airways αναστέλει τις πτήσεις της για το Τελ Αβίβ
Πόλεμος στη Μέση Ανατολή

Και η TUS Airways αναστέλει τις πτήσεις της για το Τελ Αβίβ

Η TUS Airways ανακοίνωσε την αναστολή όλων των πτήσεών της προς και από το Τελ Αβίβ από τις 14 Οκτωβρίου 2023 λόγω ασφαλείας. Η εταιρεία εξετάζει την κατάσταση για επανέναρξη.

Η TUS Airways ανακοινώνει την απόφασή της να αναστείλει όλες τις πτήσεις της, προς και από το Τελ Αβίβ, με ισχύ από το Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023.  Η απόφαση αυτή επηρεάζει τις πτήσεις μεταξύ Τελ Αβίβ και Λάρνακας, Πάφου, Αθήνας, Ηρακλείου.

Από το περασμένο Σάββατο, 7 Οκτωβρίου, έως σήμερα, Παρασκευή 13 Οκτωβρίου, η TUS πραγματοποίησε όλες τις προγραμματισμένες της πτήσεις στα προαναφερθέντα αεροδρόμια και επιπλέον πρόσθεσε περισσότερες από 25 πτήσεις προς και από το Τελ Αβίβ για να στηρίξει τους πελάτες της και να τους βοηθήσει να φτάσουν στον προορισμό τους.

Ο Philip Saunders, Πρώτος Εμπορικός Διευθυντής της TUS Airways, σχολίασε: «Η TUS Airways λυπάται βαθύτατα για την ανάγκη αναστολής των πτήσεων της από και προς το Τελ Αβίβ. Η ασφάλεια παραμένει η ύψιστη προτεραιότητά μας και αυτή η απόφαση ελήφθη μετά από ενδελεχή ανασκόπηση της εξελισσόμενης κατάστασης στο Ισραήλ. Τις τελευταίες ημέρες, το ιπτάμενο προσωπικό και όλο το προσωπικό της εταιρείας μας έχει καταβάλει τεράστια προσπάθεια για να ενισχύσει την αεροπορική σύνδεση με το Ισραήλ εκτελώντας πολλές επιπλέον πτήσεις.  Παραμένει μέγιστη προτεραιότητα μας η σύνδεση της Κύπρου με το Τελ Αβίβ και στόχος μας είναι να επαναρχίσουμε τις πτήσεις μας μόλις αυτό είναι ασφαλές και εφικτό»

Η TUS Airways θα συνεχίσει να εξετάζει την κατάσταση καθημερινά με στόχο την επανέναρξη των πτήσεων της το συντομότερο δυνατό.

Συνιστούμε στους πελάτες μας των οποίων οι πτήσεις έχουν ακυρωθεί και οι οποίοι έχουν ενημερωθεί ως προς τούτο, όπως αποφεύγουν να καλούν το Κέντρο Τηλεξυπηρέτησης μας, καθώς ο μεγάλος όγκος κλήσεων, μας εμποδίζει να απαντήσουμε εντός των κανονικών χρόνων αναμονής.  Σε σχέση με αυτό, η TUS Airways διαβεβαιώνει ότι θα προβεί σε επιστροφή χρημάτων σε όσους επιβάτες το επιθυμούν και των οποίων οι πτήσεις έχουν ακυρωθεί, το συντομότερο δυνατό, γι’ αυτό και τους καλεί να μην επικοινωνούν με την εταιρεία γι’ αυτό το θέμα.

Η αεροπορική εταιρεία θα κρατά το επιβατικό της κοινό ενήμερο για τυχόν περαιτέρω εξελίξεις.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

01/12/2023
30/11/2023
29/11/2023
28/11/2023
27/11/2023
24/11/2023