Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΚαλοκαιρινή προσφορά της SAS για ταξίδια στη Στοκχόλμη

Καλοκαιρινή προσφορά της SAS για ταξίδια στη Στοκχόλμη

Μια μοναδική προσφορά περιμένει τους επιβάτες της SAS που θα ταξιδέψουν ‘roundtrip’ προς τη Στοκχόλμη τον μήνα Αύγουστο. Με την άφιξη τους στο Terminal 5 του αεροδρομίου μπορούν να παραλάβουν […]

Μια μοναδική προσφορά περιμένει τους επιβάτες της SAS που θα ταξιδέψουν ‘roundtrip’ προς τη Στοκχόλμη τον μήνα Αύγουστο. Με την άφιξη τους στο Terminal 5 του αεροδρομίου μπορούν να παραλάβουν μια δωρεάν κάρτα επιβίβασης για 5 μέρες<...>στα πλοία της Waxholmsbolaget, που πραγματοποιούν δρομολόγια από τη Στοκχόλμη στο Αρχιπέλαγος.

Το Αρχιπέλαγος είναι ένα σύμπλεγμα 30.000 μικρών νησιών, γόνιμων και μη, που αποτελεί έναν από τους πέντε πιο διάσημους προορισμούς της Σουηδίας, εξασφαλίζοντας την απόλυτη εμπειρία κατά την παρουσία σας στη Στοκχόλμη. Ο Αύγουστος θεωρείται ιδανικός μήνας για επισκέψεις στο Αρχιπέλαγος, δεδομένου ότι η θερμοκρασία βρίσκεται σε κανονικά επίπεδα και τα νερά είναι ζεστά για μπάνιο. Επίσης, τον Αύγουστο, σε αντίθεση με άλλους προορισμούς, στο Αρχιπέλαγος μπορεί κανείς να βρει δωμάτιο με μόλις 14 ευρώ τη βραδιά!

Στο Αρχιπέλαγος μπορεί κανείς να βρει όλα τα απαραίτητα για τις διακοπές του, χωρίς να χρειαστεί να εφοδιαστεί νωρίτερα. Υπάρχουν μαγαζιά με τρόφιμα από την τοπική παραγωγή, που με τις αγορές σας εκεί ενισχύετε την οικονομία του Αρχιπελάγους και βοηθάτε τα μαγαζιά να παραμείνουν ανοιχτά.

Όπως όλοι οι τουριστικοί προορισμοί, έτσι και το Αρχιπέλαγος διαθέτει πλειάδα ξενοδοχείων, αλλά και νεανικών ξενώνων, στα οποία όμως καλό είναι να φροντίσετε εγκαίρως την κράτηση σας, ιδίως μάλιστα το καλοκαίρι. Για τους πιο τολμηρούς, πολλά νησιά του Αρχιπελάγους διαθέτουν και campings, όπου κανείς μπορεί να χαρεί τη διαμονή του μέσα στη φύση.

Οι επισκέπτες των νησιών μπορούν να δοκιμάσουν το ψάρεμα, με προσοχή όμως στις προστατευόμενες περιοχές, ενώ οι μικρότεροι σε ηλικία συνήθως προτιμούν μια βόλτα με ποδήλατο, με κανό ή με καγιάκ. Όσοι αγαπούν τα σπορ, ας λάβουν υπόψιν τους ότι είναι καλύτερα να νοικιάσουν εκεί ποδήλατο από το να πάρουν μαζί το δικό τους, αφού ο χώρος στα πλοία είναι περιορισμένος. Κανό και καγιάκ μπορεί κανείς να βρει να νοικιάσει εύκολα σε πολλά νησιά του Αρχιπελάγους.

Τέλος, σημειώστε ότι η εταιρία Waxholmsbolaget εκτελεί τρία διαφορετικά δρομολόγια στο Αρχιπέλαγος, που επιτρέπουν στους επισκέπτες να κάνουν αρκετές στάσεις στο ταξίδι τους, διανυκτερεύοντας μέχρι και κάθε βράδυ σε διαφορετικό νησί!

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024