Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΚυπριακές Αερογραμμές: Στόχος η αύξηση της κίνησης από τα Η.Α.Ε και η τόνωση των γραμμών της Μέσης Ανατολής

Κυπριακές Αερογραμμές: Στόχος η αύξηση της κίνησης από τα Η.Α.Ε και η τόνωση των γραμμών της Μέσης Ανατολής

Με στόχο την αύξηση της τουριστικής κίνησης από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, οι Κυπριακές Αερογραμμές προσφέρουν καταπληκτικές τιμές μεταξύ του Ντουμπάι, της Λάρνακας, αλλά και πολλών ευρωπαϊκών πόλεων. Επίσης, ειδικές […]

Με στόχο την αύξηση της τουριστικής κίνησης από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, οι Κυπριακές Αερογραμμές<.> προσφέρουν<...> καταπληκτικές τιμές μεταξύ του Ντουμπάι, της Λάρνακας, αλλά και πολλών ευρωπαϊκών πόλεων. Επίσης, ειδικές τιμές δίνονται για διάφορους προορισμούς της Μέσης Ανατολής, όπως η Δαμασκός, το Κάιρο, το Αμμάν, και η Βηρυτός.

Οι νέες τιμές θα ισχύουν μέχρι το τέλος του Οκτώβρη, σύμφωνα με τον διευθυντή των Κυπριακών Γραμμών κ. Σταύρος Κυπριανού, και θα υπάρχει πολύ μικρή επιβάρυνση για το διάστημα μέσα Ιουνίου μέσα Αυγούστου.

Οι Κυπριακές Αερογραμμές ήταν από τις λίγες αεροπορικές εταιρίες του κόσμου που χωρίς οικονομική βοήθεια κλήθηκαν να ξεπεράσουν τις επιπτώσεις των γεγονότων της 11ης Σεπτεμβρίου και όπως ανακοίνωσαν έχουν καθαρά κέρδη για το 2001 2,37 εκατ. Κυπριακές λίρες, ποσό που είναι ελαφρά πιο χαμηλό από αυτό του 2000 που ήταν 3,9 εκατ. Κυπριακές λίρες.

Όσο για το 2002, οι Κυπριακές Αερογραμμές στοχεύουν ψηλά. Έχουν ήδη ανακοινώσει δύο νέα Α319 αεροπλάνα για αύξηση του στόλου τους, ενώ θα αποσύρουν ένα παλαιό Α310.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024