Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςLufthansa: Στόχος η άνοδος αυτό τον χειμώνα

Lufthansa: Στόχος η άνοδος αυτό τον χειμώνα

Η γερμανική αεροπορική εταιρία Lufthansa για φέτος το χειμώνα προετοιμάζει αύξηση στις διεθνείς πτήσεις της και όχι μείωση όπως συμβαίνει παραδοσιακά. Στις διαδρομές της Άπω Ανατολής, η δυναμικότητα πρόκειται να […]

Η γερμανική αεροπορική εταιρία Lufthansa<.> για φέτος το χειμώνα προετοιμάζει αύξηση στις διεθνείς πτήσεις της και όχι<...> μείωση όπως συμβαίνει παραδοσιακά. Στις διαδρομές της Άπω Ανατολής, η δυναμικότητα πρόκειται να αυξηθεί. Η Nagoya βρίσκεται στο πρόγραμμα των πτήσεων πέντε φορές αντί για τρεις που ήταν πέρσι.
Τα Boeing Β-747 έχουν δυνατότητα μεταφοράς περισσοτέρων επιβατών στη Κορέα. Με 89 πτήσεις την εβδομάδα σε 15 προορισμούς, η Lufthansa είναι τώρα ο κύριος Ευρωπαϊκός μεταφορέας στην Ασία.
Για φέτος το χειμώνα, δεν θα υπάρξουν μειώσεις και στις διαδρομές του Βόρειου Ατλαντικού. Η δεύτερη καθημερινή πτήση για την Ουάσινγκτον θα παραμείνει όπως είναι στο πρόγραμμα, όπως και αυτή για το Λος Άντζελες.
Για το Dubai θα υπάρξουν τρεις επιπλέον πτήσεις την εβδομάδα, φθάνοντας συνολικά στις 10 πτήσεις. Επίσης, θα προστεθεί πτήση για την Abidjan στην Ακτή του Ελεφαντοστού.
Αντίθετα, το Harare και το Windhuk έχουν εξαφανιστεί από το πρόγραμμα.
Όσον αφορά την Ευρώπη, υπάρχουν αρκετές επιπλέον πτήσεις. Για την Βαρκελώνη θα υπάρχει επιπλέον καθημερινή πτήση από την Φρανκφούρτη, ενώ για το Μάντσεστερ και την Βαλένθια θα υπάρχουν δύο ακόμα πτήσεις την εβδομάδα. Για την Τουλούζη θα υπάρχει μια ακόμα καθημερινή πτήση από το Μόναχο και δύο από το Ντυζελντόρφ. Από το Αμβούργο θα υπάρχει άλλη μια πτήση για το Λονδίνο στο αεροδρόμιο του Heathrow.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024