Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΜε νέο όνομα θα συνεχίσει τις πτήσεις της η Helios Airways

Με νέο όνομα θα συνεχίσει τις πτήσεις της η Helios Airways

Οκτώ μήνες μετά την τραγωδία της συντριβής αεροσκάφους της Helios Airways τον περασμένο Αύγουστο στο Γραμματικό της Αθήνας, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 120 άτομα, η […]

Οκτώ μήνες μετά την τραγωδία της συντριβής αεροσκάφους της Helios Airways τον περασμένο Αύγουστο στο Γραμματικό της Αθήνας<...>, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 120 άτομα, η εταιρία αλλάζει όνομα και από την περασμένη Τρίτη 11 Απριλίου 2006 πετάει πλέον ως Ajet Aviation Ltd.

“Η απόφαση από τον Έφορο Εταιριών για την μετονομασία λήφθηκε την περασμένη Τρίτη με βάση γνωμάτευση του Γενικού Εισαγγελέα όπως δήλωσε ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων της Κύπρου, κ. Χάρης Θράσου. Όσον αφορά στους κωδικούς πτήσεων, ο κ. Θράσου επεσήμανε ότι “ανήκουν στην εταιρία Helios και ότι η Ajet δεν έχει υποβάλει μέχρι στιγμής αίτηση για εξασφάλιση άδειας αερομεταφορέα”. Όπως πρόσθεσε όμως, “έχει ζητηθεί γνωμάτευση του Γενικού Εισαγγελέα, για να ξεκαθαρίσει κατά πόσον η αλλαγή ονόματος συνεπάγεται και τη διατήρηση της άδειας αερομεταφορέα που κατέχει η Helios”.

Σημειώνεται τέλος ότι η μετονομασία της εταιρίας, όπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσε την έντονη διαμαρτυρία των συγγενών των θυμάτων της αεροπορικής τραγωδίας, οι οποίοι κάνουν λόγο για προσπάθεια αποποίησης της ευθύνης, από μέρους της εταιρίας, με την κίνηση αυτή.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024