Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΝέα παραγγελία αεροσκαφών στην Airbus από την Singapore Airlines

Νέα παραγγελία αεροσκαφών στην Airbus από την Singapore Airlines

Την υπογραφή συμφωνίας με την ευρωπαϊκή κατασκευάστρια εταιρία αεροσκαφών Airbus για την παραλαβή εννέα ακόμη αεροσκαφών, τύπου σούπερτζαμπο A380, ανακοίνωσε χτες η εταιρία Singapore Airlines, διαψεύδοντας έτσιφήμες που την ήθελαν […]

Την υπογραφή συμφωνίας με την ευρωπαϊκή κατασκευάστρια εταιρία αεροσκαφών Airbus για την παραλαβή εννέα ακόμη αεροσκαφών, τύπου σούπερτζαμπο A380, ανακοίνωσε χτες η εταιρία Singapore Airlines, διαψεύδοντας έτσι<...>φήμες που την ήθελαν να αποσύρει τα σχέδια της, εξαιτίας των καθυστερήσεων παράδοσης του συγκεκριμένου τύπου αεροσκάφους.

Σχολιάζοντας μάλιστα τις καθυστερήσεις παράδοσης των αεροσκαφών, ο κ. Stephen Forshaw, εκπρόσωπος της Singapore Airlines δήλωσε πως η Airbus θα πληρώσει αποζημιώσεις, αρνούμενος ωστόσο να δώσει περισσότερες πληροφορίες, αφού όπως συμπλήρωσε οι όροι συμφωνίας είναι εμπιστευτικοί. Δημοσιεύματα κάνουν ωστόσο λόγο για έκπτωση της Singapore Airlines, όσον αφορά στη συγκεκριμένη παραγγελία.

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη συμφωνία με την Airbus” ανέφερε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Singapore Airlines, κ. Chew Choon Seng, προσθέτοντας πως “οι πρώτες παραδόσεις αναμένονται τον Οκτώβριο, με τις πτήσεις να ξεκινούν σύντομα εντός του επόμενου διαστήματος”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024