Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΝέες υπηρεσίες από τον αναβαθμισμένο ιστοχώρο των Ολυμπιακών Αερογραμμών

Νέες υπηρεσίες από τον αναβαθμισμένο ιστοχώρο των Ολυμπιακών Αερογραμμών

Με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών και την αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών στη διεθνή και εγχώρια αγορά, οι Ολυμπιακές Αερογραμμές ανακοίνωσαν την ανανέωση και σημαντική αναβάθμιση του ιστοχώρουτους (www.olympicairlines.com). […]

Με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών και την αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών στη διεθνή και εγχώρια αγορά, οι Ολυμπιακές Αερογραμμές ανακοίνωσαν την ανανέωση και σημαντική αναβάθμιση του ιστοχώρου<...>τους (www.olympicairlines.com). Στόχος των Ολυμπιακών Αερογραμμών είναι να καταστεί ο νέος διαδικτυακός τόπος ένα φθηνό και αξιόπιστο μέσο για τις καθημερινές συναλλαγές της εταιρίας με τους επιβάτες και, πολύ σύντομα, τους ταξιδιωτικούς πράκτορες και τις εμπορικές επιχειρήσεις.

Εκτός από χρήσιμο εργαλείο για το επιβατικό κοινό και την τουριστική βιομηχανία, η νέα ιστοσελίδα αναβαθμίζει την παρουσία της εταιρίας στο διαδίκτυο, θέτοντας τις βάσεις για την επιτυχία της στρατηγικής της επιλογής να αναπτύξει νέα κανάλια διανομής εισιτηρίων, τα οποία παρουσιάζουν δυναμικές προοπτικές ανάπτυξης. Τους τελευταίους μήνες, τα έσοδα από την ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων στον ιστοχώρο των Ολυμπιακών Αερογραμμών αυξάνονται με ετήσιο ρυθμό 80%.

Η εταιρία προσβλέπει επίσης σε περαιτέρω αύξηση της επισκεψιμότητας του διαδικτυακού της τόπου, τον οποίο ήδη επισκέπτονται 500.000 περίπου χρήστες από όλον τον κόσμο ημερησίως.

Για τους επιβάτες, ο διαδικτυακός τόπος της εταιρίας αναδεικνύεται στην καλύτερη αρχή για κάθε ταξίδι στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, καθώς διαθέτει νέα αισθητική, πλούσιο περιεχόμενο και τεχνολογία αιχμής, η οποία αναβαθμίζει τις υπηρεσίες αγοράς αεροπορικών εισιτηρίων online και προσφέρει τη δυνατότητα ηλεκτρονικού check-in.

Σε ένα φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον, μπορούν να αγοράσουν το εισιτήριό τους ηλεκτρονικά, με την πιστωτική τους κάρτα, επιλέγοντας την πτήση και το είδος του ναύλου που τους εξυπηρετεί μέσα από τη μεγάλη ποικιλία εναλλακτικών τιμών και δρομολογίων που προσφέρουν οι Ολυμπιακές Αερογραμμές.

Επιπλέον, το ηλεκτρονικό check-in δίνει τη δυνατότητα στους επιβάτες των πτήσεων εσωτερικού που έχουν μόνο χειραποσκευές να αποφύγουν τις ουρές στο αεροδρόμιο, αλλά και να επιλέξουν την θέση που προτιμούν να καθίσουν στο αεροσκάφος.

Σύντομα, η ίδια υπηρεσία θα επεκταθεί σε όλους σχεδόν τους επιβάτες των Ολυμπιακών Αερογραμμών, εσωτερικού και εξωτερικού, ανεξάρτητα από το αν έχουν ή όχι αποσκευές. Επιπλέον, εντός του Ιουλίου θα εισαχθεί και η νέα ηλεκτρονική υπηρεσία business to business (B2B) για την ταχύτερη και καλύτερη εξυπηρέτηση των ταξιδιωτικών πρακτόρων και των επιχειρήσεων.

Ως προς το περιεχόμενο, ο νέος διαδικτυακός τόπος των Ολυμπιακών Αερογραμμών παρέχει πλήθος στοιχείων για την ιστορία και το προφίλ της εταιρίας, με αναλυτικά στοιχεία για το δίκτυο των δρομολογίων, το προσωπικό, τον στόλο, τις συνεργασίες με άλλες αεροπορικές εταιρίες και βέβαια τα νέα της εταιρίας.

Επιπλέον, γίνεται εκτενής αναφορά στο ανανεωμένο πρόγραμμα τακτικών πελατών των Ολυμπιακών Αερογραμμών ICARUS, το οποίο παρέχει στα μέλη του ελκυστικά προνόμια και πολλά μίλια προς εξαργύρωση. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται σε δύο τομείς όπου οι Ολυμπιακές Αερογραμμές κατέχουν ηγετική θέση στην αγορά: στην Ασφάλεια των Πτήσεων και την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.

Ο νέος ιστοχώρος της εταιρίας παρέχει ακόμη αναλυτικές πληροφορίες για τις υπηρεσίες που προσφέρονται στα αεροδρόμια και εν πτήσει, συμπεριλαμβανομένων των ειδικών υπηρεσιών που παρέχονται για τα μικρά ή ασυνόδευτα παιδιά και τα άτομα με ειδικές ανάγκες, τις διεθνείς προϋποθέσεις για τη μεταφορά ζώων, καθώς και πληροφορίες για τις αποσκευές και τις υπηρεσίες μεταφοράς εμπορευμάτων (cargo).

Τέλος, δίνει τουριστικές και άλλες χρηστικές πληροφορίες, από τα σημαντικότερα αξιοθέατα μέχρι τον καιρό, την ώρα και τα απαραίτητα έγγραφα για το ταξίδι προς κάθε προορισμό που εξυπηρετούν οι Ολυμπιακές Αερογραμμές.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024