Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΠαγκόσμια πρωτιά για την Goldair Handling

Παγκόσμια πρωτιά για την Goldair Handling

Την Goldair Handling, ως τον καλύτερο φορέα επίγειας εξυπηρέτησης στο παγκόσμιο δίκτυο της, για την ποιότητα των υπηρεσιών και την ικανοποίηση των επιβατών της, επέλεξε για το 2006, το Διοικητικό […]

Την Goldair Handling, ως τον καλύτερο φορέα επίγειας εξυπηρέτησης στο παγκόσμιο δίκτυο της, για την ποιότητα των υπηρεσιών και την ικανοποίηση των επιβατών της, επέλεξε για το 2006, το Διοικητικό Συμβούλιο της γερμανικής αεροπορικής<...>εταιρίας Lufthansa, στην τελευταία του συνεδρίαση. Τα βραβεία δόθηκαν για τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στις κατηγορίες επίγεια εξυπηρέτηση, υπηρεσίες εν πτήση, προμηθευτές και εσωτερικά προγράμματα για το 2006.

Κατά τη διάρκεια ειδικής τελετής που πραγματοποιήθηκε στην Γερμανία, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Lufthansa κ. Mayrhuber, δίδοντας το σχετικό βραβείο συνεχάρη την Goldair Handling, τονίζοντας ότι το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρει ταιριάζει απόλυτα με την εικόνα και την φιλοσοφία της Lufthansa.

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Goldair Handling, κυρία Αικατερίνη Ξανθάκη, τόνισε ότι η ανάδειξη της Goldair Handling, ως του καλύτερου handler στο Παγκόσμιο δίκτυο της Lufthansa, μιας ιδιαίτερα ποιοτικής και αυστηρών προδιαγραφών αεροπορικής εταιρίας, αποδεικνύει την πετυχημένη δουλειά που γίνεται στην εταιρία. Υπογράμμισε επίσης, ότι η πρώτη θέση και ιδιαίτερα σε παγκόσμιο επίπεδο, μέσα σε συνθήκες σκληρότατου ανταγωνισμού, δημιουργεί την υποχρέωση στην Goldair Handling, να συνεχίσει στην ίδια πάντα πορεία δηλ. της ποιότητας και του επαγγελματισμού, αλλά συγχρόνως την κάνει να νιώθει υπερήφανη και σίγουρη, ότι παρόμοιες διεθνείς διακρίσεις θα υπάρχουν και στο μέλλον.
Διακρίσεις οι οποίες αντανακλούν και στα αεροδρόμια που δραστηριοποιείται, δηλαδή της Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Ηρακλείου, Ρόδου και Κέρκυρας, τα οποία κερδίζουν σε αξιοπιστία και ποιότητα με προφανή οφέλη για τον Ελληνικό Τουρισμό.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024