Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣτα χέρια Ορφανού το πόρισμα Τσολάκη

Στα χέρια Ορφανού το πόρισμα Τσολάκη

Στα χέρια του προέδρου της Κυπριακής Επιτροπής Διερεύνησης Αεροπορικών Ατυχημάτων και Συμβάντων, κ. Κώστα Ορφανού, παραδόθηκε χτες το πρωί απότον πρόεδρο της αντίστοιχης ελληνικής επιτροπής, κ. Ακριβό Τσολάκη, παρουσία του […]

Στα χέρια του προέδρου της Κυπριακής Επιτροπής Διερεύνησης Αεροπορικών Ατυχημάτων και Συμβάντων, κ. Κώστα Ορφανού, παραδόθηκε χτες το πρωί από<...>τον πρόεδρο της αντίστοιχης ελληνικής επιτροπής, κ. Ακριβό Τσολάκη, παρουσία του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Τάσσου Παπαδόπουλου, το πολυαναμενόμενο πόρισμα για τα αίτια συντριβής αεροσκάφους της Helios Airways πέρσι το καλοκαίρι στο Γραμματικό της Αθήνας, που στοίχισε τη ζωή σε 121 άτομα.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Τσολάκης “σε διάστημα 60 ημερών, δηλαδή μέχρι τις 18 Ιουλίου θα πρέπει να έχουμε την απάντηση από την Κύπρο, την Αμερική και τη Γαλλία. Εάν έχουν ορισμένα σχόλια τα οποία πρέπει να αποδεχθούμε, θα τα αποδεχθούμε αν είναι σωστά. Αυτά τα οποία δεν αποδεχόμεθα, θα τα επισυνάψουμε και θα τα υποβάλουμε στον Υπουργό Μεταφορών της Ελλάδας, στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών της Αθήνας και θα στείλουμε στην Κύπρο, την Αμερική και τη Γαλλία το τελικό πόρισμα”.

Σε περίπτωση που οι τρεις χώρες, Κύπρος, Αμερική και Γαλλία δεν απαντήσουν εντός του χρονικού περιθωρίου, συμπλήρωσε ο κ. Τσολάκης “τότε θα προχωρήσουμε οι ίδιοι σε επισημοποίηση του draft για να γίνει τελικό”.

“Επιδίωξή μας” κατέληξε “είναι προτού συμπληρωθεί ο χρόνος από το ατύχημα να έχει κλείσει αυτός ο κύκλος. Για να φανούμε συνεπείς, μάλλον να βοηθήσουμε στην εξεύρεση της αλήθειας και για να είμαστε συνεπείς στον λόγο που δώσαμε στην αρχή”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024