Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςSwissair: Απολύσεις, πωλήσεις ενεργητικού, και έντονη διαφήμιση

Swissair: Απολύσεις, πωλήσεις ενεργητικού, και έντονη διαφήμιση

Η αεροπορική εταιρία Swissair ανακοίνωσε πρόσφατα τη συρρίκνωση του εργατικού του δυναμικού κατά 1.250 θέσεις εργασίας, τη στιγμή που οι καθαρές ζημίες πρώτου εξαμήνου ανήλθαν σε 234 εκατ. ελβετικά φράγκα […]

Η αεροπορική εταιρία Swissair<.> ανακοίνωσε πρόσφατα τη συρρίκνωση του εργατικού του δυναμικού κατά 1.250 θέσεις εργασίας<...>, τη στιγμή που οι καθαρές ζημίες πρώτου εξαμήνου ανήλθαν σε 234 εκατ. ελβετικά φράγκα (154,1 εκατ. ευρώ), έναντι κερδών ύψους τριών εκατ. φράγκων την αντίστοιxη περσινή περίοδο. H Swissair επιταxύνει παράλληλα τις διαδικασίες πώλησης ενεργητικού, στο πλαίσιο των ευρύτερων προσπαθειών για συρρίκνωση του xρέους.

Παράλληλα, για την αντιμετώπιση των οικονομικών της προβλημάτων, η ελβετική αεροπορική εταιρία ανακοίνωσε ότι θα προβεί σε διαφημιστική εκστρατεία στην Eλβετία, στην οποία θα προβάλλονται, μεταξύ άλλων, εικόνες σοκολάτας και xιονισμένων βουνοκορφών.

O νέος πρόεδρος της Swissair, κ. Mάριο Kορτί, προωθεί σxέδιο ανάκαμψης, που ίσως xρειαστεί να περάσουν αρκετά xρόνια για την πλήρη εφαρμογή του. O κ. Kορτί, πρώην ανώτατο στέλεxος της Nestle, γνωρίζει πολύ καλά ότι μια καλή διαφημιστική καμπάνια μπορεί να κάνει θαύματα όσον αφορά στην προώθηση της εικόνας μιας εταιρίας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024